Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sinus

På denne siden finner du referanser fra Sinus. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sinus eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Ketil kom inn i vår virksomhet i første trinn av en endringsprosess, der både optimisme og misnøye rådet. Han er flink til å utfordre, samtidig som han liker å bli utfordret selv. Dette gjør at vi sammen har oppnådd bedre resultater enn vi på forhånd hadde håpet på. Han har sørget for at vi har fått en kjempestart i det videre arbeid for virksomheten, og vært flink til å sette et tydelig fokus og få fram både begeistring og engasjement. Jeg anbefaler å ta kontakt med Ketil hvis man trenger å sette i gang med nye ting som er vanskelig å ta tak i pga. sprik i arbeidsgruppa."

sitat: Andreas Førde, Daglig leder