Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sirdalsferie AS

På denne siden finner du referanser fra Sirdalsferie AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sirdalsferie AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ailo Gaup

Foredrag med: Ailo Gaup

"Et veldig bra foredrag, som absolutt svarte til forventningene! Ailo Gaup var en hyggelig og meget lite kravstor type, som var godt forberedt og som hadde mye å komme med. Dessuten snakket han så fort (ikke FOR fort!) at flere av de som var tilstede kommenterte etterpå at "Her fikk de jammen mye for pengene!" :-) Veldig kjekt å ha besøk av Ailo, og han er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!"

sitat: Sølvi Manneråk, Prosjektleder
Se foredragsholder
Lars Monsen

Foredrag med: Lars Monsen

"Jeg selv fikk dessverre ikke anledning til å høre hele foredraget, men responsen fra publikum var kort og godt 100% - fra begynnelse til slutt. Interessant, spennende og rørende var ord som gikk igjen."

sitat: Sølvi Manneråk, Prosjektleder