Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter

På denne siden finner du referanser fra Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

«Motivasjon med feiende flott dame... Tusen takk til Gyrid Beck Solberg som holdt et flott motiverende foredrag på enhetsmøte vårt. Vi lærte at man må fokusere på seg selv; hva kan jeg gjøre mht arbeidsmiljø, privatliv etc.., og ikke være så opptatt av hva andre gjør, eller for den saks skyld ikke gjør –> «Det er meg det kommer an på»!»

sitat: Astrid Skustad, Skolesekretær