Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Smiso Hordaland

På denne siden finner du referanser fra Smiso Hordaland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Smiso Hordaland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Eli Rygg

Foredrag med: Eli Rygg

"Her er et knippe av gode tilbakemeldinger fra foredraget: "Ærlig, ekte, kjente meg igjen, jordnært, fantastisk åpenhet." "Gjenkjennelse som gir forståelse for egne reaksjoner." "Føler meg ikke så alene." "Beste og mest givende temakveld noensinne." "Bekreftelse på at det er greit å føle." "Jeg får håp, jeg skal rydde i flokene." "Hjelper meg til å forstå sinne og aggresjon." "Foredraget gav håp og styrke, kraft og mot.""

sitat: Bjørg Nilsen, Faglig Veileder