Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sogn og Fjordane Energi AS

På denne siden finner du referanser fra Sogn og Fjordane Energi AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sogn og Fjordane Energi AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"Vi hadde ein kjempekveld i Bergen på fredagskvelden - sosialt og vi avslutta kvelden med Hellbillies konsert. So kjem Trond på lørdagen og toppa det heile. Vi fekk meir enn vi forventa og det vart skapt ein god stemning. Nyttig - tankevekkandes foredrag. La grunnlaget for gode refleksjoner - og vi går no rundt å kaller kvarandre: hei solstråle!"

sitat: Per-Øyvind Sørbø, HR Rådgjevar