Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

SOS-barnebyer Norge

På denne siden finner du referanser fra SOS-barnebyer Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra SOS-barnebyer Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Hei Morten,
Jeg rakk å takke deg for et flott foredrag, men jeg har også lyst til å dele noe av det som gjorde det til et godt foredrag for meg:
Du gjorde det personlig, uten at det ble intimt (kleint om du vil), og det gir foredraget en dybde og troverdighet. Ved å bruke flere virkemidler (skjerm og skriftlig) samt at du beveger deg rundt, skaper du en variasjon og det hele blir mer «levende» (i mangel av noe bedre ord). Innholdsmessig er dette gjenkjennelig, forståelig og troverdig. Min opplevelse er at dette oppnås gjennom gode eksempler, erfaringer og ikke minst ren faktainformasjon. Du fremstår kunnskapsrik uten at det på noen måte blir belærende. Jeg så (og hørte i etterkant) at du inspirerte folk og skapte refleksjon. I etterkant har jeg fått mange positive tilbakemeldinger fra andre som var til stede, så dette traff godt. Takk igjen for at du stilte opp på denne måten – det setter vi veldig pris på."

sitat: Thomas Andersen, HR sjef