Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

SpareBank 1 Østlandet

På denne siden finner du referanser fra SpareBank 1 Østlandet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra SpareBank 1 Østlandet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Vi var så heldige å få anbefalt Live til vårt arrangement. Med sine egne historier, tenketeknikker og mental coaching viste Live seg som den perfekte foredragsholder for vår talentdag for unge talenter innen idrett, kunst og kultur. Tusen Takk."

sitat: Andrea Tangen, Markedskonsulent
Se foredragsholder
Marco Elsafadi

Foredrag med: Marco Elsafadi

Marco leverte et inspirerende og meget relevant foredrag om hvorfor vi ikke klarer å samarbeide så godt som vi ønsker, samt hvorfor vi ikke klarer å nå samme mål. Han formidler svaret på disse to sentrale temaene med henvisning til egne erfaringer og dokumentert forskning. Spesielt vil jeg nevne viktigheten av å trene opp egen "toleranse-kondisjon" for få til en bedre samhandling med personer du i utgangspunktet ikke samarbeider så godt med.

sitat: Dag-Arne Hoberg, Konserndir