Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Stange videregående skole

På denne siden finner du referanser fra Stange videregående skole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Stange videregående skole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel leverte i forhold til bestillingen. Svært positive tilbakemeldinger fra deltakerne (som var lærere fra to videregående skoler og tre ungdomsskoler. Alle skolene ligger i Stange kommune.)
I tillegg til å fortelle en spennende og begivenhetsrik livshistorie, klarte han å spisse budskapet om ikke å gi opp (enkelt)elever som er i ferd med å ramle ut av skolen. "Er det håp for meg, så er det håp for alle"."

sitat: Assisterende Rektor Ronald Ellingsen