Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statkraft energi AS

På denne siden finner du referanser fra Statkraft energi AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statkraft energi AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Sigurd Granmark

Foredrag med: Sigurd Granmark

Sigurd ga et forbilledlig enkelt foredrag som passet som hånd i hanske til rammen for samlingen og den kontekst vi er i. Tilbakemeldingene fra deltakerne var at de forsto budskapet, klarte å se det i sammenheng med egen jobbhverdag og synes Sigurd ga en levende framstilling. Han la tid i forberedelsene sine og det tror jeg var viktig ift. å treffe spikeren på hodet. Anbefaler gjerne Sigurd til andre!

sitat: Kerstin Aulund, partner og HR Business
Se foredragsholder
Geir Styve

Foredrag med: Geir Styve

"Glimt i øyet, og en "folkelig" måte å snakke om HMS på."

sitat: Vedlikeholdsleder Hans Henrik Haukaas