Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statoil ASA

På denne siden finner du referanser fra Statoil ASA. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statoil ASA eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Randi Skaug

Foredrag med: Randi Skaug

Tusen takk for foredraget ditt om «Kongefølelsen» du gav mot slutten av samlingen vår, vi har fått mange positive
tilbakemeldinger fra deltagerne. I en forsamling med mer enn 10 ulike nasjonaliteter/kulturer klarte du å få alle med deg og gi oss en tankevekkende og inspirerende stund. Masse energi og gode poenger som vi kan ta med oss videre i hverdagen.

sitat: Per Digranes - Leder Geofysikk

Et engasjerende og morsomt foredrag med eksempler fra dagliglivet der mange kjente seg igjen.

sitat: Arild Hesjeda
Se foredragsholder
Sigvart

Foredrag med: Sigvart S. Leipingen

"Vil bare gi en liten tilbakemelding om at arrangementet gikk superfint og vi har bare fått gode tilbakemeldinger på konferansier- og humorinnslag."

sitat: Sissel Helen Wasmuth, Consultant Operations

”Meget fornøyd!”

sitat: Admin Susan Chung

"De gode tilbakemeldingene du fikk var fullt fortjent. Håper vi kan få mulighet til å invitere deg ved en annen anledning.
Kommentar fra tilhører: Jeg synes dette var et fantastisk inspirerende foredrag.
Totalinntrykk 5,3, totalsnitt 5,27 (av 6)."

sitat: Tor Stian Kjøllesdal, Leader Financial Supply Chain
Se foredragsholder
Geir Gjelten

Foredrag med: Geir Gjelten

"Vil bare gi en liten tilbakemelding om at arrangementet gikk superfint og vi har bare fått gode tilbakemeldinger på konferansier- og humorinnslag."

sitat: Sissel Helen Wasmuth, Consultant Operations
Se foredragsholder
Lars Monsen

Foredrag med: Lars Monsen

"Vi opplever at Lars Monsen leverer varene med "det ville ekstra". Han er folkelig og omtenksom ovenfor sine fans, både barn og voksne (det ble en del selfies). Det er humor i fremførelsen og lytterne er bergtatt gjennom foredraget. Latteren runger i salen når Lars byr på seg selv og sine opplevelser. Vi kunne godt tenkt oss å få ham hit igjen ved en senere anledning."

sitat: Monica Lynum
Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"
Trond har en utrolig bra formidlingsevne - uavhengig av publikum! Han evner å nå inn til oss, og byr på seg selv på en utrolig fin måte. Med humor ufarliggjør han sitt budskap og det treffer oss veldig godt. Tilbakemelding fra samtlige I salen var at Trond sitt budskap og måten han formidlet det på var veldig bra! En ren fornøyelse å lytte til Trond - og ikke minst oppleve hans utrolige energi."

sitat: Lena Aarhus, Leder