Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statoil

På denne siden finner du referanser fra Statoil. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statoil eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Ullenes

Foredrag med: Trond Ullenes

«Fått masse inspirasjon, både til å se det positive i meg selv, og at jeg kan gjøre en forskjell både for meg selv og andre. Fått tips og verktøy jeg kan bruke i egen ledergruppe og egen avdeling.»

sitat: Hilde Kristoffersen, HR-leder

"Hei! Vi mottar veldig mange positive tilbakemeldinger på seminarene, og om dine foredrag.
Tilbakemeldingen til deg fra oss er ganske enkelt, Meget bra! Her har du lagt ned mye forkantarbeid og satt deg inn i lokale utfordringer. Innleggene var svært treffende og bra. Vi vil svært gjerne ha tanker og ideer fra deg om videre fokusområder og oppfølging. Har allerede fått spørsmål fra andre plattformer som har hørt om samlingene våre, og det er svært sannsynlig at det vil komme flere forespørsler til deg om foredrag.. Vi takker igjen for fantastiske treffende og gode innlegg, og vi ser frem til et videre godt samarbeid."

sitat: Kjell-Ivar Nesvåg

“I give Nashater my warmest recommendation if you need an inspiring speaker on leadership & development. I had the pleasure to meet her in my early career, when she was responsible for streamlining the training portfolio across an international organization. I thereby invited her to hold a presentation before a large audience of young professionals on topics related to learning and professional development. She did a great job at engaging the audience with her passionate and direct tone, and catchy examples. She knows how to appeal to millennials and executive leadership alike. Bonus: her English is impeccable."

sitat: Andra Maria Vasilescu
Se foredragsholder
Geir Gjelten

Foredrag med: Geir Gjelten

"Hei og takk for to velgjennomførte festmiddager i anledning Veslefrikk-plattformens 25 årsjubileum. Svært gode tilbakemeldinger fra ansatte og gjester ved begge arrangementene."

sitat:
Se foredragsholder
Anne Karin Nordskag

Foredrag med: Anne Karin Nordskag

Anne Karin overrasket oss og grep rommet fra første stund. Et herlig spesielt tilrettelagt foredrag for våre prosjektledere om å være troverdig. Foredraget var tilpasset for rollen vi har som prosjektledere når vi leder styringskomiteer med mange stakeholdere.

sitat: Gjermund Lima, Manager Project Management