Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

STATped

På denne siden finner du referanser fra STATped. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra STATped eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

Kommentarer fra konferansen: «Avslutningen med Samuel Massie var helt fantastisk.» «Samuel Massie var uten tvil den som det var mest inspirerende å høre på, og poengene hans sitter best i!!» «Jeg elsket avslutningen med Samuel Massi som ga meg mange tanker om det å være barnet og ungdommen med utfordringer.» «Samuel Massie var fantastisk. Han var både personlig og engasjerende. Han gav meg håp i hverdagen.» «Fantastisk med Samuel Massie. - Tusen TAKK.» «Samuel Massie sin forelesning var meget inspirerende og tilsvarer en "sekser".» «Samuel Massie - for en formidlingsevne og viktig budskap "Når jeg kan - kan alle!"

sitat: Marthe Lybak Greve
Se foredragsholder
Jo Røislien

Foredrag med: Jo Røislien

Jo Røislien leverte i aller høyeste grad et inspirerende og engasjerende foredrag! I tillegg til å være en kunnskapsrik og inspirerende fagperson, er han utrolig god på formidling og på å "fange" sitt publikum - uavhengig av hvem som hører på. Det er en gave å kunne engasjere og involvere folk på en sånn måte. Stående applaus!

sitat: Dr. Gry Fluge