Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Stavanger kommune

På denne siden finner du referanser fra Stavanger kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Stavanger kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Helen Eriksen

Foredrag med: Helen Eriksen

"Svært inspirerende og engasjerende foredragsholder med høy grad av formidlingsevne. Seriøst og kunnskapsbasert innhold ble formidlet med innlevelse, humor og gode historier som gir knagger til teorien. Vi hadde svært godt utbytte av Helens foredrag og har fått masse positive tilbakemeldinger fra deltakerne våre."

sitat: Anne Abrahamsen, Rådgiver
Se foredragsholder
Eirik Lundblad

Foredrag med: Eirik Lundblad

"Dette var et flott foredrag som nådde fram til alle oss som arbeider med barn og unge. Eirik Lundblad klarte på en god og engasjerende måte å formidle et viktig budskap, som nådde fram til deltakere fra 15 - over 60 år.
Evalueringen viste at "de fleste" mente dette var et nyttig foredrag.
Lundblad har en god framtoning og han virker troverdig.
Var positivt at han ville ha en telefonprat med meg i forkant, for å bli enig om vinkling på foredraget.
Dette er en foredragsholder jeg håper å kunne få høre mer fra ved en annen anledning."

sitat: Stavanger Kommune
Se foredragsholder
Alexander Skadberg

Foredrag med: Alexander Skadberg

"Han har veldig god formidlingsevne og klarte å engasjere og holde trykket blant 250 lever hele timen foredraget varte. Veldig fin balanse mellom humor og alvor. Han var trygg, forberedt og bevisst på måten han fikk fram alvorlige og viktige temaer og hendelser.
Han klarer å påvirke og er et forbilde for ungdommene våre med å være åpen, ærlig og glad. Etter et foredrag som dette er det lettere for oss alle å tørre å snakke om psykisk helse, be om hjelp og se hverandre."

sitat: Stavanger kommune, Lunde skole