Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Stena Drilling

På denne siden finner du referanser fra Stena Drilling. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Stena Drilling eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kjell Tore Solvang

Foredrag med: Kjell Tore Solvang

I forbindelse med arbeidet Boreriggen Stena Don utførte på norsk kontinentalsokkel, erfarte vi i en periode en negativ utvikling på vedr HMS hendelser, samt redusert effektivitet. Vi i ledelsen søkte derfor etter forskjellige løsninger for å snu denne trenden. Med bakgrunn i dette engasjerte vi firmaet «Equilibria» som Kjell Tore var en del av.
Kjell Tore var da en sentral person i de prosessene vi kjørte mot ledelsen ombord, samt mannskapet. Disse prosessene gikk ut på blant annet ut på å trene og coache hele mannskapet ved å øke bevisstheten på egen og andres atferd, ved hjelp at et verktøy som stammer fra C G Jungs Typepsykologi (Farger). Dette skaper en vesentlig bedre kommunikasjon, forståelse og samarbeid mellom mannskapet, samt at den enkelte får en større forståelsen av risikoen i oppgaven, samtidig som det øker effektiviteten.
I tillegg til dette var Kjell Tore en rekke turer offshore for å coache lederne våre, i hvordan en kan avholde effektive «Før og etter jobb samtaler». Resultatet av dette vår en kort og godt at vi forbedret både sikkerheten og produksjonen på boreriggen.

Videre er det vår erfaring at han en svært dyktig foredragsholder, som er fascinerende å lytte til og gir alle en «boost» av å høre på han, så kan trygt anbefale Kjell Tore.

sitat: Tormod Holth Larsen, QHSE -Manager Norway