Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Stod sanitetslag

På denne siden finner du referanser fra Stod sanitetslag. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Stod sanitetslag eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Emad Salha

Foredrag med: Emad Salha

"Emad fikk god kontakt med tilhørerne og skapte en god stemning. Han var innertier på å formidle om det tema vi hadde valgt for vårt arrangement. Emad opplevdes ærlig og raus og gjorde en veldig god jobb for å formidle viktigheten av gode relasjoner mellom mennesker i vårt nettverk. Viktigheten av å bygge gode "fundament" for et menneske for å legge et godt grunnlag for en god selvfølelse og selvtillit som gjør livet så mye bedre."

sitat: Ingeniør Randi Torås