Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Storebrand

På denne siden finner du referanser fra Storebrand. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Storebrand eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

"Kaja har vært suveren å jobbe med. Vi opplever henne som profesjonell, godt forberedt og lydhør og fleksibel i forhold til våre behov. Vi anbefaler Kaja til alle som ønsker å lære mer om hjernen og hjernetrening :-)"

sitat: Nora Rolstad, Endringsagent HR
Se foredragsholder
Tomas Myklebust

Foredrag med: Tomas Myklebust

"Veldig bra foredraget. Vi sendte et evalueringsskjema til deltagerne, og de var unisont veldig fornøye, nesten bare score på 9 og 10. Denne kommentarene er dekkende for mange av kommentarene "Veldig spennende tema, engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Ikke et kjedelig øyeblikk" Vi spurte også om Hva ville gjort foredraget enda bedre? Her var det mange som svaret Ingen ting! men to-tre hadde kommentarer av typen "Kanskje delt inn den ene figuren i de delene av hjernen han nevnte.""

sitat: Kristin Hoffart, Prosessutvikler