Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Suldal kommune

På denne siden finner du referanser fra Suldal kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Suldal kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Adil Khan holdt foredrag i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 2016, med temaet «Fordi livet forandrer seg…». Alene på scenen, uten annet enn sin historie å støtte seg til, fikk vi i salen et ekte møte med Adil. Vi fikk være med på hans reise i livet. Den reisen som synes på utsiden og kan måles i suksess og prestasjoner. Og reisen på innsiden: den som preges av negative, nedvurderende og kritiske dialoger, eller som kan trenes opp til kjærlighet til og aksept av seg selv.
Folk kjenner seg igjen og kan bruke hans ord som inspirasjon og motivasjon i egne liv, og han har gitt folk noe å tenke på. Det er ikke et foredrag man drar hjem og glemmer.
VG1-klassene fikk i oppgave å sammenfatte budskapet hans i en setning; Ikke gi opp, sa de da. Så han har formidlet håp! Det er dessuten sjelden vare å sitte på foredraget i 1,5 time uten pause med ungdommer som ikke blir tydelig utålmodige og rastløse. Adil klarte dette, det er i seg selv en god tilbakemelding på at det han snakket om både fenger og treffer.

sitat: Anne Lise Pedersen, Arrangementansvarlig for Verdensdagmarkeringen 2016
Se foredragsholder
Pål Anders Ullevållseter

Foredrag med: Pål Anders Ullevålseter

Dette var ikke et foredrag, men en aktivitetsdag for barn og unge. Pål Anders gjorde en god figur!

sitat: Inger Camilla Løvholen, Konsulent