Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sykehuspartner

På denne siden finner du referanser fra Sykehuspartner. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sykehuspartner eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anna Kirah

Foredrag med: Anna Kirah

I den totale evalueringen av vårt arrangement, fikk Anna Kirahs innlegg høyest score av alle. Vår opplevelse var at hun traff godt med sine poeng og skisserte bilder som vi i vår organisasjon kjenner oss godt igjen i. Hun formidler med et engasjement som smitter og klarer å connecte med salen som rommet 1100 mennesker. Vi er veldig fornøyd med verdien hun tilførte vårt arrangement!

sitat: Synne Skjæret, Avdelingsleder