Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Symfoni

På denne siden finner du referanser fra Symfoni. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Symfoni eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Vi leide inn JohnJohn i forbindelse med en team samling på jobben og det vi fikk kan vel best beskrives som en time med latter, alvor, tankevekkere og underholdning på et nivå de fleste ikke hadde opplevd før. Han tok oss med på en reise som sitter igjen hos alle sammen og det som skulle være en bra start på dagen ble uten tvil høydepunktet. Evnen til å formidle en historie med alvor og humor er virkelig unik. Tilbakemeldingene fra kollegaene i etterkant har vært udelt positive så vi kan på det varmeste anbefale JohnJohn - dette var som han sikkert ville sagt det selv, "steikje bra"!"

sitat: Tord Ripe, CEO