Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Tannlegehøgskolen

På denne siden finner du referanser fra Tannlegehøgskolen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Tannlegehøgskolen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Hei Vidar!
Tusen takk for et glimrende foredrag du holdt for oss i august. Er svært glad for at du kommer tilbake og holder det samme for studentene og de av våre ansatte som ikke hadde anledning den gang, Her ser du kopi av min invitasjon: Kjære studenter og ansatte IKO hadde i høst en felles teamdag for alle ansatte. Denne dagen ble det holdt et FANTASTISK BRA foredrag om betydningen av begrepet "teamet". Det var så bra at vi ønsker å gjenta det og gi det som et tilbud til alle studentene og til de ansatte som ikke hadde anledning til å delta i august. Vidar Davidsen hadde skjønt hva vi driver med her i huset og gjort grundig research på tematikk knyttet til tannhelsetemet, og han snakket om betydningen av DE SMÅ SKRITT / INCHES SPEECH - This is a TEAM. Det ga GNIST, GLEDE og PÅGANGSMOT og ikke minst var det morsomt! - Nå har vi overtalt Vidar til å komme tilbake. Du bør gå og høre på ham:
Vi håper flest mulig har anledning til å komme. Gjør det for din egen skyld!"

sitat: Pål Barkvoll, Professor