Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Telemark Røde Kors

På denne siden finner du referanser fra Telemark Røde Kors. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Telemark Røde Kors eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

"Tom Åge er en fantastisk formidler. Han formidler budskapet med humor og entusiasme som gjør at publikum sitter som tente lys og lytter med hele kroppen, redd for å ikke få med seg alt som kommer fra denne kreative mannen.
Typografien var jo helt enestående. Alle kjente seg igjen i en eller annen skildring av typer, det ble ufarlig, men likevel tok vi budskapet. Det å ha fokus på positive avvik er jo helt genialt! Selvfølgelig bør vi ha mer fokus på det som er positiv og dyrke positive avvik, i stedet for å fokusere på det som er feil. Dette passet veldig godt inn i Røde Kors!"

sitat: Ass. Daglig Leder Stine Brekka Skoland
Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

"Tom Åge levere som alltid! Stor begeistring og optimisme å oppdrive i Seljord. Inspirerende og veldig morsomt."

sitat: Ass. Daglig Leder Stine Brekka Skoland