Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Telenor Norge

På denne siden finner du referanser fra Telenor Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Telenor Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

”Som leder kan du ikke tilfredsstille alle - men ved å ta de ansatte på alvor, møte hvert enkelt individ med respekt, og arbeide med hele humankapitalen, kan vi oppnå utrolige resultater. Dette er spesielt viktig i den endringsprosessen næringslivet nå er inne i. Det gjelder å tørre å gå litt utenfor den rammen vi har plassert oss selv i. Vi har så mange verdier liggende ubrukte, her finner vi blant annet glede, tårer, frykt og mot. Det gjelder å få frem helheten, og sette ting i perspektiv. Alle har vel hørt om klumpen i magen, der følelsene sitter, og Brakstad lærte dem å snakke med magen.”

sitat: Morten Igeltjørn, leder
Se foredragsholder
François Sibbald

Foredrag med: François Sibbald

"Francois leverer på topp nivå. Han setter seg fort inn i mål og hensikt med arrangementet og fletter vår agenda flott inn i dagens presentasjoner og aktiviteter. Han forsterket konseptet for arrangementet med egne innspill."

sitat: Irén Udnæs, Markedssjef
Se foredragsholder
Frank Wedde

Foredrag med: Frank Wedde

Nylig fikk jeg, og 100 andre kvinner i Oda-nettverket, oppleve Frank Wedde sitt
super-engasjerende foredrag om 10 ferdigheter du trenger før robotene tar over.
Inspirerende, lærerikt og morsomt! Og overraskende hvor mye jeg faktisk husket av
foredraget ved hjelp av hans teknikker. Dette var rett og slett skikkelig bra og har høy
relevans i en rekke ulike bransjer og fagområder. Anbefales!

sitat: Wenche Irene Knoph, Sales Development Manager