Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

The Nordic Gjensidige Academy

På denne siden finner du referanser fra The Nordic Gjensidige Academy. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra The Nordic Gjensidige Academy eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Erica Grunnevoll

Foredrag med: Erica Grunnevoll

"Jeg lærte Erica å kjenne som lærer og veileder hos CoachTeam. Senere har jeg brukt henne i Gjensidige som foredragsholder og hørt henne på konferanser flere ganger. Erica markerer ikke pondus og styrke gjennom antall kilo eller centimeter over bakken. Langt ifra. Hennes unike styrke ligger i klokskap, erfaring og en utrolig evne til å fortelle så vi alle kjenner oss igjen. Hun er dama som kan snakke en time om «verdien av verdier», og når hun er ferdig vil vi at hun skal snakke en time til! Sånn er Erica. Jeg er «forever fan»!"

sitat: Mette Kolstad Wiig, Head of the Nordic Gjensidige Academy