Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Tønsberg Båtrace

På denne siden finner du referanser fra Tønsberg Båtrace. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Tønsberg Båtrace eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

”Tønsberg Båtrace hadde gleden av å samarbeide med Speaker Kenneth Dahl under UIM F2 World Championship: Runden her i Tønsberg. Hans smittende engasjement og hans evne til å formidle er helt avgjørende for DEN FANTASTISKE STEMNINGEN vi er har blitt så kjent for her i Tønsberg. Med 50.000 mennesker på brygga mellom tre dager krever det mye av en speaker. Kenneth guidet, informerte og underholdt alle disse menneskene gjennom den spektakulære helgen på en trygg og sikker måte som engasjerte publikum, førere og funksjonærer. Ingen tvil – vi anbefaler han på det sterkeste. Men han er opptatt 3.-6. august 2018 – for da er han booket inn på ny VM-runde i Tønsberg.”

sitat: Joyce Christine Andersen, Daglig Leder