Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Top Temp

På denne siden finner du referanser fra Top Temp. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Top Temp eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

“Jeg har hatt gleden av å book Siri Folkvord Abrahamsen og har også sett henne på scenen ved forskjellige anledninger. Siri har utviklet seg til å bli en selvsikker og dyktig foredragsholder og det er enkelt for alle som har sett henne på scenen å se at hun virkelig elsker å få budskapet sitt ut dit. Siri tør å utfordre deltakerne sine og lidenskapen og den brennende energien hun tar med seg på scenen vil ikke etterlate en eneste tilskuer urørt eller likegyldig. Jeg kan anbefale Siri til alle type publikum!”

sitat: Kjetil Gustavson, Regional manager Stavanger