Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Træleborg barnehage, Velle Utvikling AS

På denne siden finner du referanser fra Træleborg barnehage, Velle Utvikling AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Træleborg barnehage, Velle Utvikling AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Rigmor Galtung

Foredrag med: Rigmor Galtung

"Gjennom en stor porsjon humor fikk vi et sterkt og gripende møte med hverdagen til en person med alvorlige psykiske problemer. Rigmor viser hele seg, noe som gir dypt inntrykk og setter i gang følelser og tanker. En fantastisk dame som gav oss god innsikt i hennes diagnose. Godt å høre at sykdommen kun er 5% av mennesket og at "ting går over"! Vi kunne ha hørt på henne en hel helg!"

sitat: Styrer Janne Mikalsen

"Foredraget med Ruben ble et sterkt og gripende møte med et menneske som har jobbet hardt for å bli møtt og forstått hele livet. Han ga oss en påminnelse om å møte mennesker med en positiv innstilling. Flott å høre dette fra en person som deler av egne erfaringer. Et fantastisk, lærerikt og viktig foredrag! Tøft gjort, Ruben!"

sitat: Styrer Janne Mikalsen