Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

TRV Gruppen AS

På denne siden finner du referanser fra TRV Gruppen AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra TRV Gruppen AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Herodes Falsk

Foredrag med: Herodes Falsk

" TRV Gruppen vil takke Herodes for et fantastisk og entusiastisk bidrag til arbeidsmiljøet. Ikke bare var det fullt av humor og galskap - budskapet omkring ansvar for egen hverdag, og den enkeltes påvirkning i arbeidsmiljøet kom frem til de ansatte.
Pauserom og kantine har florert med kommentarer om bananer og vann på alle nivå etter foredraget! Ansatte har titulert dette som det beste allmøtet noen sinne!"

sitat: Grunde Birkeland Rian, Organisasjonsdirektø