Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ungdomstjenesten Hammerfest kommune

På denne siden finner du referanser fra Ungdomstjenesten Hammerfest kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ungdomstjenesten Hammerfest kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Samuel Massie holdt høsten 2016 foredrag i Hammerfest for elever på videregående og i ungdomsskolen. Foredragene fungerte fantastisk for målgruppen vår. Han hadde god kontakt og en egen evne til å engasjere publikummet sitt. Positiv og blid å jobbe med for oss som var arrangører. Samuel Massie ga mye av seg selv og vi kan varmt anbefale han som foredragsholder."

sitat: Hilde Therese Normo, Virksomhetsleder