Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Ungt Entreprenørskap

På denne siden finner du referanser fra Ungt Entreprenørskap. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Ungt Entreprenørskap eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Freddy Kjensmo

Foredrag med: Freddy Kjensmo

«Freddy Kjensmo leverte stand up-foredrag av høy klasse og vi fikk trimma lattermusklene til lærere og næringsliv i Nord-Norge. Det ga topp score og deltakerne reise hjem med et smil om munnen.»

sitat: Anne Grete Johansen, Daglig leder (Troms)
Se foredragsholder
Tone Lise Forbergskog

Foredrag med: Tone Lise Forbergskog

«Tone Lise Forbergskog har gjennom flere år stilt opp som foredragsholder for Ungt Entreprenørskap. Gjennom Ungt Entreprenørskaps programmer, starter mellom 11 000 og 12 000 elever og studenter sine egne bedrifter som del av utdannelsen. Tone Lise appellerer til de unge og hennes foredrag er alltid inspirerende: hun er et levende eksempel på at entreprenørskap er spennende og en attraktiv levevei. Vi har alltid fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne etter Tone Lises inspirasjonsforedrag, og det er en fornøyelse å samarbeide med henne.»

sitat: Wench Wærner, kommunikasjonsansvarlig

"Verdifabrikken har gjennomført en workshop for oss i Ungt Entreprenørskap. Målgruppen var lærere som driver ungdomsbedrift som en del av sin undervisning. Vi og lærerne var strålende fornøyd med gjennomføring. Siri Abrahamsen engasjerte, og greide å knytte fagfeltet sitt opp mot hverdagen lærerne står. Ungt Entreprenørskap gir henne sine sterkeste anbefalinger."

sitat: Jan Erik Jacobsen
Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Fantastisk foredrag som engasjerte både elever og lærere. Det traff dem, og håper de tar med seg budskapet om at "du får til alt du vil" videre i livet."

sitat: Hedda Seljeseth, Kommunikasjons Rådgiver