Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

USAs Ambassade, Nederland

På denne siden finner du referanser fra USAs Ambassade, Nederland. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra USAs Ambassade, Nederland eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Redouan Ait Chitt

Foredrag med: Redouan Ait Chitt

Redouan deltok i et event for ungdom organisert av den Amerikanske ambassaden i et løp på fem dager i tre byer. Alle som har sett Redouan opptre vil nok kunne påstå at hans fysiske hemninger gir han en unik fordel, i at han kan utføre bevegelser vanlige folk, med hele lemmer, aldri kunne drømt om å klare! Samtidig var Redouans alvorlige toner når han fortalte om sin livshistorie, veien til danseoppnåelsene og seieren over utfordringene, inspirerende for alle som hørte på. Ydmykheten mens han fortalte historien, gleden han får fra det han driver med, og hans fantastiske opptreden går sammen til å skape en ekstraordinær person som tilfeldigvis elsker dansing. Jeg ønsker sterkt å kunne samarbeide med han i flere prosjekter.

sitat: Monique Quesada, Kulturell Attaché