Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Asker

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Asker. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Asker eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Gyrid Beck Solberg

Foredrag med: Gyrid Beck Solberg

"Gyrid holdt et supert, inspirerende og motiverende foredrag. Hun brukte mye humor så det var god stemning og latter i lokalet. Dette passet veldig godt til våre medlemmer og vi fikk mange gode tilbakemeldinger."

sitat: Marte Skogland Andersen
Se foredragsholder
Kjetil Hasselberg

Foredrag med: Kjetil Hasselberg

Kjetil holdt to foredrag. "Deilig er jobben" og "Mobbing". Begge foredragene var ypperlige. De hadde et svært relevant innhold, og han har evnen til å formidle slik at det også blir morsomt å høre på.

sitat: Mette Ølstad, HTV