Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Fjaler

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Fjaler. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Fjaler eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

«Inspirerande, tankevekkande og kreativt med humoristisk vinkling. Fagelg engasjement blanda med studie og praksisforteljingar. Ivar får publikum til å tenkje over eigen praksis, men også korleis vi skal vere saman, korleis vi påverkar kvarandre og dei rundt oss. Dette var eit føredrag som verkeleg motiverte og skapa glede og engesjement. Her var det både latter og tårer.».

sitat: Synnøve Lundgård, Lærer
Se foredragsholder
André Ulveseter

Foredrag med: André Ulveseter

"Alle var særs nøgde. Passar godt til møte i Utdanningsforbundet eller andre liknane arenaer!"

sitat: Renate Nitter, Lokallagsleiar