Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Fredrikstad

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Fredrikstad. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Fredrikstad eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Vibeke Holtskog

Foredrag med: Vibeke Holtskog

«Vårt storkurs ble en suksess og Vibeke la listen høyt for de som skulle på podiet etter henne.
Vibeke var levende, dyktig og trygg på det hun formidlet og vi har sjeldent opplevd at en bestilling av en foredragsholder har truffet så godt som det det gjorde med hennes foredrag om kommunikasjon. Det var ingen tvil om at hun visste hva hun snakket om - det var lett å tro på henne. Hun byr på seg selv og har en fin balanse mellom humor og alvor i sin formidling.
Jeg fikk en tilbakemelding fra en av kursdeltakerne etter hennes foredrag: "Det var ufint gjort mot de andre foredragsholderne at du satt opp Vibeke først!" Den tilbakemeldingen oppsummerer vel det meste. Vi kommer til å anbefale henne til både interne og eksterne samarbeidspartnere.»

sitat: Odd Espen Høili, Lokallagsleder