Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Kristiansund

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Kristiansund. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Kristiansund eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bianca-Simonsen

Foredrag med: Bianca Simonsen

"Utdanningsforbundet Kristiansund engasjerte Bianca Simonsen som foredragsholder i temaet «Psykisk helse, barn og unge». Med sin energi og store engasjement fanget Bianca tilhørernes oppmerksomhet fra første stund. Bianca traff oss både i mage og hjerte med fortellinger fra sitt eget liv og sin profesjon. Hun gav også tilhørerne verktøy som kan brukes i arbeidet med barn og unge som er i en vanskelig livssituasjon. Bianca har evnen til å balansere humor og alvor på en fin måte. Et fantastisk foredrag som fikk deltakerne til å reflektere. Anbefales."

sitat: Toril Hansegård, Lokallagsleder