Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

Vi er svært fornøyd med foredraget. God balanse mellom humor og alvor og en bra formidlingsevne som bidrar til refleksjon og inspirasjon! Et skikkelig spark bak til alle "sytepaver", "nonannanister" og de som ikke vet hva arbeidsglede er! :-)

sitat: Mette Heieren Holseth - Rådgiver/styremedlem, Nedre Eiker
Se foredragsholder
Jo Røislien

Foredrag med: Jo Røislien

Form: God formidlingsevne.Humoristisk. Innhold: Lærte noe om hvordan matematikere tenker, og at det går an å gjøre komplekse emner interessante. Videre viktigheten av å la den du samtaler med få din fulle oppmerksomhet.
De vi snakket med etterpå var veldig begeistret.

sitat: Torunn Haukaas - Lærer, Stjørdal

Veldig bra! Satte igang tankevirksomheten. En god balanse mellom humor og seriøsitet. Vi levde oss inn i formidlingen så tiden gikk altfor fort. Vi fikk et flott og interessant foredrag i går! Det var det første vi snakket om her i dag. Vi koste oss også med humoren.
Veldig fornøyd med foredraget. Vi har fått mange godt tilbakemeldinger. Så det levde opp til forventningene helt klart!

sitat: Eivor Løkken, Lillehammer
Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

"Foredraget var inspirerende og underholdende. Mer rettet mot ledelsesnivå, selv om temaet var hverdagsmot. Lett underholdning krydret med gode poenger og noen tankevekkere."

sitat: Terje Søgård, HTV