Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Veien Ut

På denne siden finner du referanser fra Veien Ut. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Veien Ut eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Espen O. Simonsen

Foredrag med: Espen O. Simonsen

"Vi har vært så heldige å få Espen til å motivere deltagerne våre rett før de drar på ekspedisjon. Han har holdt flere foredrag for oss, hvor fokuset har vært å prestere mot alle odds og finne de rette verktøyene for å klare dette. Deltagerne har akkurat gått igjennom en avrusningsperiode og skal videre på en 3 måneder lang ekspedisjon, som er en krevende fysisk og mental tur for å ta tilbake livene deres. Foredraget til Espen har gitt de akkurat de verktøyene de trenger å ha med seg i sekken. Foredragene til Espen er gripende, humoristiske og veldig lærerike. Vi gleder oss alltid til Espen kommer og sprer håp og tro på at det ”umulige” er mulig."

sitat: Katrine Chi, Stifter av Veien Ut