Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Vest-Agder idrettskrets

På denne siden finner du referanser fra Vest-Agder idrettskrets. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Vest-Agder idrettskrets eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Samuel Massie

Foredrag med: Samuel Massie

"Vi er superfornøyd med ditt bidrag. Du er utrolig inspirerende å høre på og du traff målgruppen veldig godt! Full pott på evalueringen fra ungdommene. Kontakten med deg i forkant var også veldig bra! Du var rask og veldig imøtekommende! Helt topp at du bidro med å lage video til markedsføring!
Vi konkluderer med at du er en veldig hyggelig kar og takker for ditt bidrag her på palmekysten! Velkommen tilbake ved en annen anledning!"

sitat: Anne Lise Lassen, Rådgiver idrett