Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Vest-Telemark Konferansen/Silva Consult

På denne siden finner du referanser fra Vest-Telemark Konferansen/Silva Consult. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Vest-Telemark Konferansen/Silva Consult eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Svein Harald Røine

Foredrag med: Svein Harald Røine

«Vi i Silva Consult hadde i år fått det spennende oppdraget å arrangere den årlige Vest-Telemark Konferansen. En årlig møteplass, for politikere og kommuneadministrasjon, næringsliv, skoler, organisasjoner, forvaltning og andre samfunnsengasjerte i Telemark. I år var det næringspolitikk på agendaen; hvordan utnytte mulighetene som nasjonal transportplan gir Telemark. Vi vet dette er et tungt, men viktig tema. Svein Harald har jeg hatt meget god erfaring med fra tiden hans som toppleder i Orkla. Han var virkelig en inspirerende leder! Siden vi trengte et skråblikk på vårt tema i kombinasjon med å få inspirasjon og vilje til å tørre å se nye muligheter fant vi absolutt rett mann. Etter en 10 timers lang dag klarte Svein Harald å gi dagen er topp avslutning. Vi gikk til middag litt modigere enn da vi kom, og absolutt veldig klare til å brette opp skjorteermene for Telemark.»

sitat: Kristin Vedum