Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Vimax AS

På denne siden finner du referanser fra Vimax AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Vimax AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Når vi skulle ha årets Kick Off på Color Fantasy, falt valget lett på Lise Arvesen, som vår foredragsholder. Lise er ei dame med masse erfaring, bein i nesa og som virkelig byr på seg selv. Hun var dyktig til å tilpasse foredraget slik at det passet til våre forhandlere, og snakket om de tingene vi driver med – og som vi er opptatt av. Vi ønsket oss et innlegg om tidsbruk og «hvor finner vi kundene» - og det fikk vi virkelig! Lise hadde god formidlingsevne og fikk engasjert de 35 deltakerne på en fin måte. De fikk også flere konkrete forslag på oppgaver de kunne utføre på en bedre måte, og gode verktøy de kan bruke i sin salgshverdag. Vi fikk mange hyggelige tilbakemeldinger i etterkant fra forhandlerne, og de var meget godt fornøyd med foredraget. Jeg kan trygt anbefale Lise Arvesen som fordragsholder til andre firma."

sitat: Stina Storvand