Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Volvo Car Norway AS

På denne siden finner du referanser fra Volvo Car Norway AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Volvo Car Norway AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Göran Adlén

Foredrag med: Göran Adlén

"Den norske bilbransje er i stor endring. Kundene og markedet endrer seg raskt og nye trender dominerer og setter rammene for fremtidens prioriteringer. Trendspanaren Gøran Adlen har en fantastisk evne til å løfte oss med inn i en spennende fremtid, og samtidig la oss forstå at det er menneskene det handler om» I august trollbandt han 200 Volvo-kollegaer på Kick-off i Oslo. De og vi gleder oss allerede til hans neste Trendrapport."

sitat: Øystein Herland, Adm. Dir