Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Widerøe Ground Handling AS

På denne siden finner du referanser fra Widerøe Ground Handling AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Widerøe Ground Handling AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Bente Sollid Storehaug

Foredrag med: Bente Sollid Storehaug

"Høyst relevant og Bente har jo en massiv erfaring som alle burde få noe ut av. Tilbakemeldingen fra egne rekker var utelukkende positiv. ( selv om noen ramlet litt av på Blockchain). Bente oppfyllte mine mål med foredraget fullt ut."

sitat: Terje Horn Evensen, HR Direktør
Se foredragsholder
Solfrid Flateby

Foredrag med: Solfrid Flateby

Tusen takk for et strålende bidrag til vår samling. I tillegg til betydelig kompetanse og erfaringer som gir troverdighet er du er en rå formidler, og salen følte akkurat passe på en liten klump i magen knyttet til eget lederskap – med en smil om munnen – helt perfekt!

sitat: Adm.dir, Marius Myhre