Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Stand-up

Stand-up komikere

De vet hvordan de skal få vår oppmerksomhet, hvordan vi tenker og hva vi har til felles. De får oss til å le av oss selv, vår vaner og de ellers stressende situasjonene vi ofte finner oss selv i. Vårt utvalg av stand-up komikere  består av alt fra TV-personligheter og fiktive personligheter til noen av de første og mest innovative stand-up komikere i Norge. Hva enn du har bruk for pauseunderholdning til et firmaevent eller vil skjemme bort dine medarbeidere med et morsomt innslag, finner du de beste stand-up komikere her på siden.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Med en hel dag med konferanser eller møter kan det være sunnt med en pause. Våre stand-up komikere sørger for at du også får trenet latter- og smilemusklene.
  • Et stand-up show kan ta opp emner, som er vanskelig å snakke om. De stressende situasjoner vi alle opplever på jobb og privat blir gjort lette som en fjer.
  • Stand-up komikere kan basere underholdningen på egne erfaringer, generelle situasjoner eller på lyttenes hverdag. Da blir showet personligt og enkelt å forholde seg til for hele salen.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.