FORESPØRSEL OM FOREDRAG

Fyll ut feltene under. Det er helt uforpliktende og du får raskt svar.

Foredragsholder:
Navn:

E-mail:

Telefon:

Bedrift/organisasjon:

Evt. dato/periode:

Evt. kommenter:

Ja takk – jeg vil gjerne motta nyhetsbrev om nye foredragsholdere m.m
Foredragsholder Bård Brænde

Bård Brænde

Improvisatør og bedriftsrådgiver

Book et spennende foredrag med improvisatør og bedriftsrådgiver som er kjent for å være et fyrverkeri på podiet! Bård holder foredrag innenfor bedriftsutvikling, salg, ledelse, presentasjonsteknikk og kreative prosesser.

Bård Brænde har bakgrunn fra to svært forskjellige miljøer. Han er utdannet
siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fokus på strategi, organisasjon og markedsføring. I tillegg er han en av landets fremste teatersportsutøvere. Disse to sidene forenes i foredragene hans - og strategi og improvisasjonsbakgrunn sammen skaper en svært spennende kombinasjon!

Improvisasjon handler om å gjøre hverandre gode - fokusere på hvordan menneskene i dine omgivelser kan fungere best mulig. Dette er kjernen i Bårds foredrag og prosesser: Han fokuserer på best mulig samarbeid og hvordan man sammen kan nå motiverende mål.
Bård har selv skapt en rekke øvelser og konkrete teknikker som får frem latter, lagånd, strategisk tankegang og troen på felles visjon og verdier.

Foredrag av Bård Brænde

TØR Å VÆRE TYDELIG

Et foredrag som handler om inspirerende og treffende kommunikasjon, med særlig vekt på presentasjon og påvirkning. Bård trekker på fagområder som retorikk, improvisasjon, målformulering og historieformidling, og gir tilhørerne konkrete metoder og tips for å motivere i sine presentasjoner og møter - både på jobb og privat.

FÅ STRATEGIENE UT AV PERMEN OG INN I ORGANISASJONEN

Foredraget ser på hvilke grep og konkrete tiltak dere kan gjennomføre for å få organisasjonen til å ønske å gjennomføre endringsprosesser og strategiløp. Bård involverer salen i stor grad og er innom viktige områder som identitet, lagånd, felles visjon, hverdagshelter og fiender, samt forslag til konkrete løp for å motivere til handling hos samtlige.

KOMMUNIKASJONSPLATTFORMEN

Hvorfor er det noen som prater bedre med hverandre enn andre? Hva er grunnen til misforståelser, og hvordan kan man sikre gjensidig respekt hos mennesker som samhandler? Dersom lokalet og tidsrammen tillater dette, er dette et foredrag der tilhørerne får testet innspillene på hverandre og gjort sine egne refleksjoner.


Alle foredragene kommer med markedets beste latter- og læringsgaranti!

DEN SISTE METEREN - Å FÅ LANDET KUNDEN

Hva skal til for å få kunden til å bli med helt i mål? Bårds foredrag handler om hvordan du kan bruke retorikk og improvisasjon sammen for å sikre at kunden og du blir enige om videre samarbeid. Foredraget er spesielt laget for de som jobber med b2b salg, men er også svært egnet for deg som ønsker å bli flinkere til overtale uten å "pushe". 

HISTORIEN SOM ENGASJERER!

Bård påstår i dette foredraget at alle historier og presentasjoner – uansett vinkling eller innhold – kan engasjere publikum! I foredraget går Bård gjennom virkemidlene du bør ha med for å inspirere og få med deg tilhørerne til å ta del og eierskap i fortellingen. Foredraget er satt sammen for "opinionsledere" (ledere, selgere etc) - men fungerer også godt for deg som generelt ønsker å trollbinde en forsamling…

DANS SOM OM INGEN SER DEG!

Foredragsholder Bård Brænde
Ivar er innpust. Bård er utpust. Ivar er ned. Bård er opp. Ivar er øyeblikkets muligheter. Bård er samspillets bevegende kraft.

Sammen har de laget dynamitt. Et foredrag som kommer med både latter- og læringsgaranti om hvordan å klinke til - både som menneske og organisasjon.

"Dans som om ingen ser deg" handler om å danse uten brems og fri fra hemmende krefter som påvirker deg i de avgjørende øyeblikkene hvor du presterer - sammen med andre.

Ivar hjelper deg med å ta kontakt med nuet, han viser deg hvilke skjulte krefter som påvirker din prestasjonsevne og gjør synlig hvordan et personlig fundament frigjør en indre motivert kraft du vil drives av.

Bård tar deg videre inn i pardansen som preges av kommunikasjon. Han viser hvordan laget er avhengig av den enkeltes stemme, og hvordan lagets stemme er avgjørende for den enkelte. Bård viser rett og slett hvordan energien frigjøres når temaet i musikken passer, når rytmen stemmer, når stegene sitter og når flyten mellom dansepartnerne viser alle at dere har trent sammen i lang tid. Gjennom magnetsik kommunikasjon, samarbeid og felles identitet kan alle "Danse som om ingen ser deg".

"Dans som om ingen ser deg" er foredraget som får det til å svinge i din organisasjon, som gjør at dere tør kaste dere ut på gulvet - uten hemninger!


Dette sier våre kunder som har opplevd et foredrag med Bård

Engasjerende, morsomt. Deltakerne var veldig fornøyd!
Senterleder, Mart´n Senteret, Elverum

Vi hadde en flott ettermiddag – og tilbakemeldingene jeg har fått (muntlig) er entydig positive. Folk synes dette var konkret og anvendbart og en god porsjon inspirasjon – ”de tre timene gikk utrolig fort, og det sier vel sitt!”
Katrine Kierulf, VP tendering Norway and Afrika, Aker Soloutions

Relaterte foredragsholdere:

Foredragsholder Morten Brandt

Morten Brandt

Det er ikke nok å ha gode planer og ideer. Action er Mortens motto!
Foredragsholder Lene Fjellheim

Lene Fjellheim

Hvordan få til det gode samspillet og hvordan skape vinn-vinn situasjoner.
Foredragsholder Aina Lemoen Lunde

Aina Lemoen Lunde

Aina har lang erfaring innen kommunikasjon, PR og merkevarebygging.

Nyheter

Mangler du inspirasjon?
Ivar «Ravi» Johansen gir deg en solid inspirasjonsinnsprøyting om nytenking og avliver kreativitets-myter.
Hvordan selge noe ingen vil ha?
Jo Røislien viser deg hvordan kunnskap om kulhet øker sjansene for suksess. Han gir deg også en tre-punkts oppskrift for kulhet som kulturelt fenomen.
Yahya Hassan
...lever med politibeskyttelse døgnet rundt etter å ha publisert dikt som går til angrep på islamdominerte innvandrergettoer i det danske samfunnet.

Fremhevet foredragsholder

Nina mener at glede, engasjement, glød og entusiasme kan bringe et hvert menneske veldig langt.
Motivasjonsforedrag med masse humør og stor underholdningsverdi!
'God morgen, solstråle' er et begrep for mange. Lun humor og motiverende stil er Tronds varemerke.
Sprudlende foredrag om hvordan man trener opp selvfølelsen.
En unik kunnskapskilde om hvordan bevegelse er relevant for alle uansett bransje.

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Athenas?

Email*
 
Athenas · Storgaten 24 · 3126 Tønsberg
Dudal Webdesign