Lasting innhold ...

Ivar Haugstad

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og en del av de nasjonale oppmuntringstilsynet. En foredragsholder som setter fokus på fellesskapet!

Ivar Haugstad er sosialantropolog og foredragsholder – en strålende kombinasjon! Han holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, samarbeid og individets rolle i fellesskapet. Bli motivert og få håndfaste råd med en faglig forankring i antropologisk lære. Å forbedre hverdagen på din arbeidsplass har aldri vært så enkelt.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

En sosialantropolog er ekspert på hvordan mennesker i ulike fellesskap samhandler. Ivar Haugstad foredrag er derfor relevante for både små bedrifter, store organisasjoner og frivilligheten. I 2016 ga han ut boken «Kunsten å virke sammen på jobb. Perspektiv og praktiske verktøy».

Et foredrag med Ivar gir alltid nye perspektiv på det å være del av et fellesskap. Slik sørger Ivar for at publikum får mulighet til å reflektere over egen rolle i fellesskapet, og videre viktigheten av et godt fellesskap.

Ivar har veldig praksisnære råd og tips til hvordan dere kan skape et fellesskap der folk virker på sitt beste. Eksempelvis hvordan man skaper god atmosfære på arbeidsplassen – hvor folk kan stortrives. Gjennom egne erfaringer vil han garantert utfordre deres eksisterende perspektiver og daglige praksiser.

Som antropolog og sentral del av det nasjonale oppmuntringstilsynet jakter Ivar kontinuerlig på de aller beste praksiser knyttet til det å skape en omgivelse der folk kan virke på sitt beste. Denne innsikten og medfølgende erfaringer deler Ivar raust av i sine foredrag, og han vil garantert både utfordre og inspirere.

Foredragene hans serveres med en god porsjon glimt i øyet, relevant faglig forankring og konkrete praksisnære tips og triks.

Ivar Haugstad foredrag holdes på norsk.

 

  Ivar Haugstad foredrag

  KUNSTEN Å VIRKE SAMMEN PÅ JOBB

  • Et foredrag basert på boken med samme navn, hvor dere får både perspektiv og praktiske verktøy knyttet til det å virke sammen.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  Kunsten å virke sammen inn i fremtiden

  • Et foredrag om hva som faktisk skjer med oss mennesker når vi står ovenfor endringer, hvorfor vi kjenner på motstand og hvordan man kan skape et fellesskap preget av utvikling.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  NYSMURTE HENGSLER I FELLESSKAPET

  • Et foredrag om de grunnleggende og utrolig viktige mekanismene som bidrar til at et fellesskap kan virke knirkefritt. Om å skape gode relasjoner, godt samhandlingsklima og kreativ atmosfære.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  GRAV DEG NED I TIDE, OG FINN KILDEN TIL FOLKS GLØD OG BEGEISTRING

  • Et foredrag om hvordan man kan løse ut- og ta tak i folks indre drivere for å skape entusiasme, begeistring, bedre samhold og kreativ atmosfære.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  Kunsten å skape entusiasme, i praksis

  • Hva får du når du setter en akademiker og en bygdetulling på samme scene? – Jo, et seriøst oppmuntrende foredrag om de faktorer som må på plass for å skape entusiasme hos folk.
  • Deltagerne får innføring i forståelig forskningsbasert teori forklart og eksemplifisert gjennom inspirerende og morsomme praksishistorier. Samtidig tilpasses budskapet til oppdragsgiver slik at overføringsverdien blir maksimal.
  • Foredraget holdes sammen med Tom Åge Myhren.
  • (Tidsramme: minimum 2,5 timer)
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Ivar Haugstad

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Ivar Haugstad