Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Å forbedre hverdagen på din arbeidsplass har aldri vært så enkelt

Ivar Haugstad

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og en del av det nasjonale oppmuntringstilsynet. En foredragsholder som setter fokus på fellesskapet.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

"Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på foredraget Ivar hadde for oss om arbeidsglede og motivasjon. Det var tydelig at Ivar hadde satt seg inn i bedriften vår, og hadde tilpasset foredraget deretter. Videre var han veldig morsom, og fikk oss også til å tenke. Det var rett og slett et veldig godt foredrag, av en veldig flink foredragsholder."

Førstekonsulent Else Lokna - Utlendingsnemda Vis alle referanser

Et foredrag med Ivar Haugstad gir deg:

 • En svært erfaren foredragsholder som har hjulpet bedrifter i årevis og engasjerer både store og små publikum.
 • Viktig budskap formidlet på en enkel og forståelig måte.
 • Foredrag fylt med gode råd og verktøy som kan brukes med en gang.
Uforpliktende forespørsel på Ivar Haugstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Ivar

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Ivar Haugstad er sosialantropolog og foredragsholder – en strålende kombinasjon! Han holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, samarbeid og individets rolle i fellesskapet. Bli motivert og få håndfaste råd med en faglig forankring i antropologisk lære. Å forbedre hverdagen på din arbeidsplass har aldri vært så enkelt.

Et foredrag med Ivar Haugstad gir deg:

 • En svært erfaren foredragsholder som har hjulpet bedrifter i årevis og engasjerer både store og små publikum.
 • Viktig budskap formidlet på en enkel og forståelig måte.
 • Foredrag fylt med gode råd og verktøy som kan brukes med en gang.

En sosialantropolog er ekspert på hvordan mennesker i ulike fellesskap samhandler. Ivar Haugstad foredrag er derfor relevante for både små bedrifter, store organisasjoner og frivilligheten. I 2016 ga han ut boken «Kunsten å virke sammen på jobb. Perspektiv og praktiske verktøy».

Et foredrag med Ivar gir alltid nye perspektiv på det å være del av et fellesskap. Slik sørger Ivar for at publikum får mulighet til å reflektere over egen rolle i fellesskapet, og videre viktigheten av et godt fellesskap.

Ivar har veldig praksisnære råd og tips til hvordan dere kan skape et fellesskap der folk virker på sitt beste. Eksempelvis hvordan man skaper god atmosfære på arbeidsplassen – hvor folk kan stortrives. Gjennom egne erfaringer vil han garantert utfordre deres eksisterende perspektiver og daglige praksiser.

Som antropolog og sentral del av det nasjonale oppmuntringstilsynet jakter Ivar kontinuerlig på de aller beste praksiser knyttet til det å skape en omgivelse der folk kan virke på sitt beste. Denne innsikten og medfølgende erfaringer deler Ivar raust av i sine foredrag, og han vil garantert både utfordre og inspirere.

Foredragene hans serveres med en god porsjon glimt i øyet, relevant faglig forankring og konkrete praksisnære tips og triks.

Ivar Haugstad foredrag holdes på norsk.

 

Vis foredrag med Ivar Haugstad

  Ivar Haugstad foredrag

  KUNSTEN Å VIRKE SAMMEN PÅ JOBB

  • Et foredrag basert på boken med samme navn, hvor dere får både perspektiv og praktiske verktøy knyttet til det å virke sammen.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  Kunsten å virke sammen med «de andre»

  Dette foredraget avliver myten om at kulturer kan møtes. Kulturer kan nemlig ikke møtes, det er mennesker med ulike vaner, erfaringer og kunnskap som møtes. Foredraget bidrar til praktiske verktøy og eksempler på hvordan virke på tvers av interne kulturelle siloer, gjennom å ta individuelt ansvar som arbeidstaker og leder. Passer spesielt for virksomheter i omstilling, sammenslåing, samhandling og samskaping.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  Kunsten å virke sammen inn i fremtiden

  • Et foredrag om hva som faktisk skjer med oss mennesker når vi står ovenfor endringer, hvorfor vi kjenner på motstand og hvordan man kan skape et fellesskap preget av utvikling.

   

  Ivar Haugstad foredrag

  Kunsten å skape entusiasme, i praksis

  • Hva får du når du setter en akademiker og en bygdetulling på samme scene? – Jo, et seriøst oppmuntrende foredrag om de faktorer som må på plass for å skape entusiasme hos folk.
  • Deltagerne får innføring i forståelig forskningsbasert teori forklart og eksemplifisert gjennom inspirerende og morsomme praksishistorier. Samtidig tilpasses budskapet til oppdragsgiver slik at overføringsverdien blir maksimal.
  • Foredraget holdes sammen med Tom Åge Myhren.
  • (Tidsramme: minimum 2,5 timer)
Ivar Haugstad - Fellesskap

Ivar Haugstad - Fellesskap

Vis foredrag med Ivar Haugstad

Referencer

"Veldig bra!!! Viktig innhold i morsom innpakning - en tankevekker for dei fleste. Vi sendte ut evalueringsskjema til deltakarane og der fekk du tre 7-ere på en skala frå 1-6."

Klara Bakke, Forvaltningssjef

OBOS

«Inspirerande, tankevekkande og kreativt med humoristisk vinkling. Fagelg engasjement blanda med studie og praksisforteljingar. Ivar får publikum til å tenkje over eigen praksis, men også korleis vi skal vere saman, korleis vi påverkar kvarandre og dei rundt oss. Dette var eit føredrag som verkeleg motiverte og skapa glede og engesjement. Her var det både latter og tårer.».

Synnøve Lundgård, Lærer

Utdanningsforbundet Fjaler

«Underholdende foredrag med flere viktige poenger. Spesielt la vi merke til hans bruk av skriftlige oppmuntringsmeldinger, og effekten av positive tilbakemeldinger.»

Kristian Treldal, Tannlege

Tannhelsetjenesten i Aust-Agder

"Vi er meget fornøyd med foredraget og vi som skole fikk gode tilbakemeldinger fra de andre skolene at dette var noe de virkelig likte.Tom Åge og Ivar var kjempeflinke til å balansere humor og alvor i foredraget. Vi fikk virkelig gode påminnere og noe å reflektere over både som enkeltindivider og som vi kunne ta med oss inn i ulike grupper / team / skoleklasser / bedrifter osv. Tipp topp. "

Kjersti Simpson-Larsen, Inspektør

Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole

"Inspirerende, engasjerende og vi kjente oss igjen!"

Audhild Myrvang, Hjelpepleier

Åsnes kommune

"Veldig god og traff blink hos alle deltakarane. Terningkast 6."

Liv Sundgot Johannsen, Rådgjevar

Kystverket

"Over all forventning. Foredragsholder klarte på en fin måte og inkludere våre konkrete erfaringer inn i sitt fordrag."

Turid Ottersen, Seksjonsleder

Statens vegvesen

"Ivar var godt forberedt i forhold til vår gruppe. Foredraget balanserte godt mellom humor og alvor. Han skapte et positivt engasjement og ga oss nyttige verktøy vi tar med oss videre. Tilbakemeldingene fra gruppen var udelt positive. Vi vil nok ønske å få besøk av ham igjen."

Tone Bakkeli

Oppegård kommune

"Satt stor pris på at foredraget ble vinklet på en slik måte at vårt budskap for konferansen ble understøttet for å nå vår målgruppe i arbeidet for raust og mer inkluderende Arbeidsliv. Vi er meget tilfreds."

Runar Hauge, Leder

NAV Arbeidslivssenter Buskerud

"Alle var spente på foredraget Ivar skulle holde, og han svarte til forventningene. Alle var kjempefornøyde med hans innhold og fremføring av foredraget han holdt for oss."

Stidieleder, Anne-Sofie Reinsborg Kaasa

NTL Fylkesutvalg Telemark

"Engasjerende, tankevekkende og morsomt!"

Sigrun Borgersen, Ass.rektor

Ås videregående skole

"Ivar var meget godt forberedt. Han viste stor interesse for oss under planleggingen da jeg snakket med ham i telefon et par ganger og i mailer. Han har en fin ro og god evne til å formidle budskapet. Vi fikk positive tilbakemeldinger fra de fleste av våre 90 deltakere angående hans presentasjonsform, kontakt med publikum og tema. Mange kjente seg igjen og snakket om det i etterkant. Anbefaler Ivar på det varmeste."

Avdelingsleder Dag Hveding

Asplan Viak Divisjon Samferdsel Infrastruktur

"Utrolig inspirerende og morsomt, men med et viktig budskap."

Org.kons Elise Ager

Studentparlamentet i Østfold

"Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på foredraget Ivar hadde for oss om arbeidsglede og motivasjon. Det var tydelig at Ivar hadde satt seg inn i bedriften vår, og hadde tilpasset foredraget deretter. Videre var han veldig morsom, og fikk oss også til å tenke. Det var rett og slett et veldig godt foredrag, av en veldig flink foredragsholder."

Førstekonsulent Else Lokna

Utlendingsnemda

"Han møtte velforberedt og var tidlig ute for å ta pulsen på skolen. Snakket med mange i forkant. Avdelingslederne fikk en lang telefonprat med han et par dager før han skulle komme.Samtlige avdelinger på skolen var fornøyd (RM, BA, SS, TO, SSP). Da har han truffet blink! :-)Dette ble et foredrag til personalet på Vestby videregående skole og ikke et generelt og løst foredrag som kunne passet alle. Dette var takket være hans interesse for research som forberedelse til foredraget.Vi ønsker å anbefale han videre til alle skolene i Akershus fylkeskommune og til ledersamlingene som arrangeres av AFK.Behagelig foreleser å høre på, positiv til tusen, masse humor, kjempegod på relasjonskompetanse!"

Mona Linneberg, Avdelingsleder

Vestby videregående skole

«Vi var 57 deltakere på konferansen og en unison tilbakemelding er at foredraget svarte til forventningene. Det var jordnært og tilpasset oss som organisasjon. Vi skal ta med oss de råd han ga og bli en enda bedre organisasjon på inkludering av både gamle og nye medlemmer. Det å gi ros er en viktig oppgave og vi så at den oppgaven ble tatt på alvor resten av denne helga.»

Runi Putten, Rådgiver

Norsk Folkehjelp

"Knallbra foredrag! Morsomt, originalt og unikt. En vitamininnsprøytning av de sjeldne. Alle som har mulighet burde unne seg et foredrag med Ivar Haugstad."

Randi Solheim, Økonomiansvarlig

RIO, Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon

«Foredraget virket å være av høy faglig kvalitet, og ble fremlagt på en veldig profesjonell måte.».

Nils Olav Dunsæd, Personalsjef

Hægebostad kommune

"Foredraget var veldig bra og Ivar var vel forberedt. Tema traff akkurat det vi var ute etter."

Bendt Rimer, Administrasjonssjef

NMBU-Veterinærhøgskolen

" En superdyktig, engasjert og motivert foredragsholder med en god formidlingsevne. En flott evne til å få alle med seg. :)"

Mette Kristin Røysane Engeset, Assisterende Styrer

Huseby Barnehage

"Veldig bra, passe morsomt, passe mye alvor."

Ellen Bongard, Økonomisjef

Norsk Kennel Klub

"Inspirerende og praksisnært!"

Monica Skogbakken, Hovedtillitsvalgt

Utdanningsforbundet Oppegård

"Ivar har en fantastisk måte å formidle viktig momenter i det med å skape kultur i en bedrift. Det er troverdig og det var en "rød " tråd gjennom hele foredraget. Gir gode eksempler og bruker hverdagslige ting som vi kjenner oss igjen i. Etter foredraget har vi fått masse positive tilbakemeldinger fra deltagerne."

Lars Rune Johansen, Servicesjef Norge

Toyota Material Handling Norway

"Vi satt stor pris på at Ivar tilpasset et "standardforedrag" til temaet og målgruppa på konferansen."

Annikken Kjær Haraldsen, Rådgiver

KS

"Bydel Nordstrand var strålende fornøyd med foredraget til Ivar Haugstad: hvordan virke sammen på jobb". Han snakket for 530 ansatte på vår årlige Motivasjonskveld den 30.11.17. Foredraget var både spennende, morsomt og lærerikt. Vi har fått utelukkende gode tilbakemeldinger på dette og vurderer å leie han inn igjen på en ledersamling hos oss."

Renate Torvund, Spesialkonsult

Stab- HR, Bydel Nordstrand

"Helt strålende innhold og utførelse. Kjempefornøyd!"

Hanne Sundby, Daglig Leder

Fabelaktiv

"Foredraget traff 100% ift bestillingen."

Heidy Døsvik, NAV Leder

NAV Kristiansand

"En kurskveld med foredragsholder som belyste, berørte og beveget samtlige av oss med sitt engasjement, faglig dyktighet og humor."

Lisbeth Ekornrød Christensen, Styrer

Siljan kommune, Loppedåpan barnehage

"Foredragsholderne hadde en god form på seminaret - koblingen mellom teori og praksis. De presenterer gjenkjennelige situasjoner og roller i arbeidslivet, formidlet på en humoristisk. Slik blir arbeidsmiljøet slående og morsomt gjenkjennelig. Det løsner på spenninger som eventuelt ligger i organisasjonen. Slik er det lett Den lette tonen og humoren som de har, letter på stemningen og gjør noe med tilhørerne. Og,de presenterer gode og enkle verktøy."

Hege Haugland, rektor

Blindern videregående skole

"Ivar formidler på en profesjonell og humoristisk måte. Det er ingen perioder som publikum faller av. Han klarer å engasjere under hele foredraget."

Mariu Ulven Blekkerud, Personalsjef

Hapro Electronics AS

"Ivar leverte et faglig, godt og engasjerende foredrag med glimt i øyet. Vi er svært bortskjemte når det kommer til faglig påfyll. Vi har gjennom de siste årene deltatt på mange samlinger med dyktige foredragsholdere. Ivar er en av de bedre. Både når det gjelder faglig innhold, integritet og formidlingsevne. Tre timer gikk som en vind! Vi storkoste oss!"

Camilla Sævareind, Seinorrådgiver

NAV Arbeidslivssenter Østfold

"Bestilling av oppdrag og det som ble presentert svarte til forventninger."

Jens-Otto Fredriksen, Ledelseskoordinator

Politiets IKT-tjenester

Ivar får alle til å tenke på sin rolle og betydning i organisasjonen, påvirkning på egen arbeidssituasjon og arbeidsmiljøet. Meget god formidlingsevne, får frem gode refleksjoner.

Geir Bjarne Sørensen, Kontorleder

BDO AS

Veldig bra og vellykket foredrag. Ivar formidler veldig bra, og får publikum med seg. Han har flere poenger som man kan ta med seg videre, som kan være viktige faktorer til å forbedre arbeidsmiljøet. Han får publikum både til å reflektere og til å få lyst til å prøve det ut i praksis. Han får full skår på evalueringen av deltagerne etter kurset. Vi bruker han gjerne igjen.

Oda Hoftun, HR-Rådgiver

Bø kommune

Foredraget var midt i blinken for oss. Vi er i ferd med å slå oss sammen med et annet fylke, og Ivars fokus på at det er mennesker som møtes, og ikke kulturer, var midt i blinken.

Magnus E. Kirsebom, Avdelingsleder

NAV Kontaktsenter Vestfold
Uforpliktende forespørsel på Ivar Haugstad

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

5 ut av 5 stjerner

"Vi har kun fått positive tilbakemeldinger på foredraget Ivar hadde for oss om arbeidsglede og motivasjon. Det var tydelig at Ivar hadde satt seg inn i bedriften vår, og hadde tilpasset foredraget deretter. Videre var han veldig morsom, og fikk oss også til å tenke. Det var rett og slett et veldig godt foredrag, av en veldig flink foredragsholder."

Førstekonsulent Else Lokna - Utlendingsnemda Vis alle referanser

Foredragsemner med Ivar Haugstad