Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Mobbing på arbeidsplassen

Foredragsholdere om mobbing på arbeidsplassen

Mobbing er et alvorlig problem som forekommer på flere norske arbeidsplasser. Det medbringer en rekke negative konsekvenser, både for personen som blir utsatt for mobbingen og arbeidsmiljøet som helhet.

Derfor er det viktig at man som kollega og organisasjon har fokus på å håndtere slik atferd. Våre foredragsholdere er eksperter på identifisering, forebygging og konsekvenser av mobbing på arbeidsplassen. Dermed kan de bidra med konkrete verktøy og kunnskap for å håndtere disse utfordringene. 

Sett fokus på mobbing på din arbeidsplass med en av foredragsholderne fra utvalget under.

Book en foredragsholder innen mobbing på arbeidsplassen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en passende foredragsholder innenfor mobbing på arbeidsplassen til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innen mobbing på arbeidsplassen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en passende foredragsholder innenfor mobbing på arbeidsplassen til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Alle forelesere om mobbing på arbeidsplassen (17)

Hjelp meg å velge
no-image

Siri Abrahamsen

En av Norges fremste foredragsholdere som motiverer til økt livskraft, mot, åpenhet og fokus på det som virkelig betyr noe.

...

no-image

Anita Fevang

Anita Fevang er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker.

...

no-image

Tore Petterson

Tore er en levende foredragsholder som på en gripende og humoristisk måte tar opp temaer som relasjoner, annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

...

no-image

Torben Dyhr-Nielsen

Torben Dyhr-Nielsen har med seg en historie der tvil, identitet og mot er sentrale elementer. Han bruker denne til å snakke om mangfold og inkludering.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Mats Grimsæth

Bli med på en visuell og sterk reise når du lytter til Mats sin historie, en historie som vil få deg til å le, gråte og føle på hvordan livet egentlig er.

...

no-image

Magnus Jackson Krogh

Magnus Jackson Krogh er en gripende og inspirerende vlogger, inspirator og up-stander, med over 1000 foredragsshow bak seg. Opplev noe helt utenom det vanlige!

...

no-image

Robin Bratlie

Robin Bratlie er transperson, tidligere skuespiller, og en erfaren foredragsholder, som gir deg verktøyene du trenger for å ta tak i livet og endre det til ett liv og en hverdag du kan stå rakrygget i!

...

no-image

Stian Grastveit

Homofil idrettsutøver som med sine erfaringer og refleksjoner rundt psykisk helse jobber for at færre skal føle på utenforskapen han selv opplevde i mange år.

...

no-image

Bjarte Malum

Bjarte Malum tilbyr innsiktsfulle foredrag om å håndtere vanskelige situasjoner og fremme psykisk helse på arbeidsplassen.

...

no-image

May-Bente Høiland Lode

May-Bente Høiland Lode er en erfaren coach som holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, motivasjon og gode relasjoner.

...

no-image

Saera Khan

Spesialist på arbeidsmiljø, mangfold, psykologisk trygghet og kommunikasjon, med erfaring fra både politikk og ledelse.

...

no-image

Adrian Lund

Engasjert foredragsholder som brenner for et inkluderende arbeidsliv der alle personlighetstyper er verdifulle.

...

no-image

Trond Ullenes

Inspirator, coach og mental trener med 20 års erfaring som brenner for arbeidsmiljø, kommunikasjon og samarbeid.

...

no-image

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og spesialist på arbeidskultur.

...

no-image

Loveleen Rihel Brenna

Forretningsutvikler og forfatter med flere verv som gledelig deler sitt pågangsmot, sin iver og erfaringer.

...

no-image

Marco Elsafadi

En prisvinnende foredragsholder og ildsjel som alltid treffer publikum. Han er opptatt av viktigheten av gode relasjoner - både på jobb og ellers i livet.

...

Mobbing på arbeidsplassen
Mobbing på arbeidsplassen
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Mobbing på arbeidsplassen

Mobbing på arbeidsplassen

Mobbing på arbeidsplassen er et stort psykososialt arbeidsmiljøproblem. Mobbing finnes på en rekke arbeidsplasser, uansett bransje og yrkesgruppe. Det kan foregå på mange måter og vil derfor ofte være vanskelig å identifisere. Eksempler på mobbing kan være å bli holdt utenfor det sosiale nettverket på jobb, bli oversett eller latterliggjort. Som med mobbing i andre sammenhenger må atferden foregå over lengre tid, før den kan klassifiseres som mobbing. 

Mobbing på arbeidsplassen har en rekke negative konsekvenser, ikke bare for offeret, men for hele miljøet. Dette inkluderer redusert jobbtilfredshet og effektivitet, angst, depresjon og utbrenthet. Over lengre tid kan det føre til økt sykefravær og at noen forlater arbeidsplassen. Det er et alvorlig problem på mange plan, og det er derfor viktig at vi har kunnskap og konkrete strategier for å kunne håndtere det.

Våre foredragsholdere har lang erfaring med mobbing innenfor en rekke bransjer og arbeidsplasser. De kan dele verdifull kunnskap om hvordan man identifiserer mobbing på arbeidsplassen og hvilke konsekvenser det kan ha. De bidrar også med viten og verktøy til hvordan man forebygger at mobbing oppstår, og ikke minst, hvordan man håndterer det hvis det allerede har oppstått. Foredragsholderne våre kan også tilpasse sine opplegg til deres ønsker og behov, så det blir så relevant som mulig.

Synes du det er vanskelig å velge en foredragsholder fra utvalget over? Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg å finne den som passer best til ditt event!

Forespørsel om pris og dato