Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Genuint og illlustrerende om psykisk helse

Stian Grastveit

Stian Grastveit

Homofil idrettsutøver som med sine erfaringer og refleksjoner rundt psykisk helse jobber for at færre skal føle på utenforskapen han selv opplevde i mange år.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Et utrolig sterkt foredrag som både inspirerte og engasjerte! Stian var knallgod i sin formidlingsevne, og belyste viktige temaer som skapte ettertanke og engasjement hos våre ansatte. Han tok seg tid til gode samtaler med de ansatte i ettertid, og presterte med plettfri engelsk så alle våre ansatte fikk nyte godt av foredraget. Tusen takk til Stian, vi heier på deg!

Marie Haugan, Aker BioMarine Vis alle referanser

Et foredrag med Stian Grastveit gir deg:

 • En rørende historie om hvordan et forvrengt selvbilde farger en ung manns liv
 • Latter og tårer i salen når han med sin unike formidlingsevne utfordrer stereotypier og fordommer i samfunnet
 • Bedre forståelse av hvordan vi sammen kan skape mer inkluderende og prestasjonsfremmende miljøer
Uforpliktende forespørsel på Stian Grastveit

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Stian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Få en unik opplevelse med Stian Grastveit – tidligere toppidrettsutøver og anerkjent homofil pionér. Med dyp innsikt i psykisk helse og kommunikasjon, balanserer han dybde med herlig selvironi. La deg engasjere og underholde av en ambisiøs formidler som skaper harmoni i team og inspirasjon på arbeidsplassen. Fra små skoler til store selskaper, hans prisbelønte tilnærming engasjerer og reflekterer. Bli en del av hans energiske foredrag som leverer verktøy for bedre samarbeid.

Uavhengig av om du hører hans sterke refleksjoner om psykisk helse i «Ord som dreper» eller hans lekne og muntre motivasjonsforedrag «Seiersdans», så garanteres det at du vil bli tatt med på en reise fra de høyeste topper til de dypeste daler. Latteren sitter alltid løst når Stian inntar scenen, og du skal ikke se bort ifra at en tåre kan finne veien til øyekroken heller.

Et foredrag med Stian Grastveit gir deg:

 • En rørende historie om hvordan et forvrengt selvbilde farger en ung manns liv
 • Latter og tårer i salen når han med sin unike formidlingsevne utfordrer stereotypier og fordommer i samfunnet
 • Bedre forståelse av hvordan vi sammen kan skape mer inkluderende og prestasjonsfremmende miljøer

Stian begynte sin reise som foredragsholder da han var kun 21 år gammel. Det som i utgangspunktet skulle være ett enkelt sponsoroppdrag med fokus på motivasjon og målsetninger, endte opp med å bli et dypt personlig foredrag om psykisk helse. Og så fort trampeklappet stilnet den kvelden, kom spørsmålene om han var ledig for å gjøre flere foredrag.

Den tidligere toppidrettsutøveren har gjennom syv år holdt foredrag om psykisk helse og kommunikasjon, og han har utviklet seg til å bli en unik formidler. På barneskoler, ungdomsskoler, og videregående skoler i hele landet klarer han å fange oppmerksomheten til de unge, og gjøre dem bevisst på hvordan man bør behandle sine medelever og medmennesker. Det samme gjør han når han utfordrer store norske selskaper og frivillige organisasjoner til å reflektere rundt hvordan man møter menneskene på sin vei, og hvordan man kan skape arbeidsmiljøer preget av psykologisk trygghet og harmoni.

Kontrasten mellom Stian sine foredrag er stor. Når han entrer scenen, gnistrer det fra første sekund. Han formidler på en fargerik måte hvordan vi alle har et ansvar i å bygge det arbeidsmiljøet vi ønsker å være en del av. Gjennom foredragene sine høster han fra en bank som er fylt med erfaringer fra toppidretten, en jobb som organisasjonsutvikler, og teambuilding med mange av Norges største selskaper på kundelisten. Han klarer også å legge til rette for å skape prestasjonsmiljøer preget av trygghet og samhold. Kan man ønske seg noe mer fra en foredragsholder?

Når du hører et foredrag med Stian Grastveit, inviteres du med på en reise fra dype refleksjoner om psykisk helse, til inspirerende og motiverende høydepunkter som vil sette spor lenge etter at foredraget er over. Stians evne til å kombinere faglig dybde med personlig erfaring og en sjenerøs dose humor, gjør hans foredrag til en uforglemmelig opplevelse.

For organisasjoner som søker å forbedre kommunikasjonen, bygge sterkere team, eller bare inspirere sine medarbeidere, er Stian Grastveit et naturlig valg. Uansett temaet, vil deltakerne garantert forlate rommet med ny kunnskap, inspirasjon, og verktøy de kan bruke i praksis.

Er du klar til å gi ditt team en opplevelse som de vil huske og verdsette? Book Stian Grastveit til ditt arrangement, og se forskjellen han kan gjøre.

Stian Grastveits foredrag kan holdes på norsk og engelsk, og kan også bookes som konferansier.

Vis foredrag med Stian Grastveit
Stian Grastveit foredrag

Ord som dreper

 • Dette er et foredrag som ved hjelp av enkle verktøy lærer oss hvordan vi kan bli mer bevisste i måten vi bruker språket vårt.
 • En bevisstgjøring for alle som noen gang har opplevd å føle seg utenfor, eller som har bidratt til at andre føler seg utenfor.
 • Stian klarer ved hjelp av enkle bilder å skape forståelse for hvordan vi alle kan møte mennesker med mer respekt og forståelse.
 • Psykisk helse formidlet med et språk som vi alle forstår, og i en form som vil gi både den ene og den andre et par «aha-opplevelser.»
 • Med sin unike formidlingsevne klarer Stian å ta mennesker med på en følelsesladet reise fra blanke øyne til ukontrollert latter.
Stian Grastveit foredrag

Seiersdans

 •   Et motivasjonsforedrag som med unike virkemidler engasjerer til samhandling og lagfølelse
 • Foredraget redefinerer seiersbegrepet, og viser hvor viktig det er for den enkelte og oppleve sine små eller store personlige seiere
 • Stian illustrerer hvordan det å nå våre personlige seiere kan gagne det kollektive
 • En tidligere toppidrettsutøvers refleksjoner om det å skape miljøer hvor den enkelte kan prestere ut fra egne forutsetninger og samtidig styrke helheten
 • Konkrete erfaringer fra idrettsverden som inspirerer til fokus på mellommenneskelige relasjoner
 • Et engasjerende, innsiktsfullt, og tankevekkende foredrag om det å skape prestasjonskulturer
 • Etterlater seg en full verktøykasse som kan brukes til å skape arbeidsmiljøet man drømmer om

Referanser

kke bare fikk jeg akkurat den type foredragsholder jeg ønsket meg, jeg fikk meg også en ny kompis. Og det tror jeg gjelder flere som var tilstede på Himmelblå, for makan til karismatisk fyr skal du lete lenge etter. Alle flokket seg rundt han etter foredraget. Eldre, yngre, kvinner og menn. Jeg tror Stian likte Helgelandskysten også siden han begynte å spørre etter hus til salgs. Jeg booker mer enn gjerne Stian igjen ved en høvelig anledning, og han får mine varmeste anbefalinger.

Hanne Pernille Andersen

Vega Pride

En svært engasjert foredragsholder med god formidlingsevne. Stian formidlet et viktig budskap og et tema som passet godt inn i skolens fokusuke, der nettopp inkludering og at alle skal oppleve å kunne våge å være den man er. Han tilpasset foredraget til de ulike aldergruppene på en god og profesjonell måte. Foredragsholderen med foredraget "Ord som dreper" anbefales på det sterkeste for ungdomstrinnet.

Steinar Strand Jensen

Presterød ungdomsskole

Stian leverte et utrolig bra foredrag. Han rørte ved oss alle ved å dele sin sterke historie. Dette foredraget anbefales for alle som vil sette kommunikasjon, psykisk helse eller inkludering og manfold på agendagen.

Janicke Skatvold

NITO

Stian er en veldig engasjert og flink foredragsholder. Veldig god til å formidle budskapet sitt. Et gripende, ærlig og særdeles viktig tema å ta opp blant ungdom i dag. Han klarte å blande både det alvorlige med humor så det gikk rett hjem hos ungdommen.

Kjersti Simpson-Larsen, Inspektør

Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole

Utrolig fin fyr - jordnær og veldig hyggelig med glimt i øyet!

Elin Grønlie Nilsen, Event Manager

Visma Enterprise AS

Svært fornøyd med innhold i foredraget "ord som dreper". God formidling til publikum. Behagelig og engasjert foredragsholder. Lydhør forsamling som ga gode tilbakemeldinger til foredragsholder.

Ragnhild Mork

Spjelkavik videregående skole

Et utrolig sterkt foredrag som både inspirerte og engasjerte! Stian var knallgod i sin formidlingsevne, og belyste viktige temaer som skapte ettertanke og engasjement hos våre ansatte. Han tok seg tid til gode samtaler med de ansatte i ettertid, og presterte med plettfri engelsk så alle våre ansatte fikk nyte godt av foredraget. Tusen takk til Stian, vi heier på deg!

Marie Haugan

Aker BioMarine

Flott foredrag med en engasjert foredragsholder som er trygg på å formidle et viktige budskap og trygg på seg selv. Tydelig, klart og skjønnbart. 45 min. gikk alt for fort. Dette foredraget kommer jeg til å anbefale til andre.

Jill Farstad

Hjalmar Johansen vgs

Stian engasjerte og berørte både ansatte og elevene på 4.-7.trinn. Vi vil ta med oss innholdet i foredraget i vårt videre arbeid med bevisstgjøring av språkbruk, inkludering og hvordan være en god skole venn. Vi har jobbet helt bevisst med ordet «Homo» som skjellsord, og vi tror det er viktig at vi starter tidlig å jobbe for at barn får større mangfoldsforståelse og respekt for at alle er like verdifulle uavhengig av hudfarge, religion, legning, utseende, ferdigheter…. mm… Stian engasjerte barna i ca. 60 minutter, og mange hadde gode samtaler i klassene etter foredraget.

Nina Lindblom Eylertsen

Arnestad skole
Uforpliktende forespørsel på Stian Grastveit

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Stian Grastveit
Stian Grastveit

5 ut av 5 stjerner

Et utrolig sterkt foredrag som både inspirerte og engasjerte! Stian var knallgod i sin formidlingsevne, og belyste viktige temaer som skapte ettertanke og engasjement hos våre ansatte. Han tok seg tid til gode samtaler med de ansatte i ettertid, og presterte med plettfri engelsk så alle våre ansatte fikk nyte godt av foredraget. Tusen takk til Stian, vi heier på deg!

Marie Haugan, Aker BioMarine Vis alle referanser

Foredragsemner med Stian Grastveit