Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Genuint og illlustrerende om psykisk helse

Stian Grastveit

Stian Grastveit

Homofil idrettsutøver som med sine erfaringer og refleksjoner rundt psykisk helse jobber for at færre skal føle på utenforskapen han selv opplevde i mange år.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Stian Grastveit

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Stian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Stian er langrennsløper og studerer til Siviløkonom. Han holder foredrag knyttet til psykisk helse og bruker egne erfaringer for å vise publikum hvordan vi kan skape mer inkluderende og forståelsesfulle miljøer, som innbyr til bedre prestasjoner. Stian brenner for å vise hvordan vi alle med enkle grep kan gjøre livet for de rundt oss bedre.

Et foredrag med Stian Grastveit gir deg:

  • En rørende historie om hvordan et forvrengt selvbilde farger en ung manns liv
  • Latter og tårer i salen når han med sin unike formidlingsevne utfordrer stereotypier og fordommer i samfunnet
  • Bedre forståelse av hvordan vi sammen kan skape mer inkluderende og prestasjonsfremmende miljøer

Stian Grastveit har siden 2016 reist rundt og holdt foredraget “Når bra ikke er bra nok…”. Det som egentlig skulle være ett enkelt sponsoroppdrag med fokus på motivasjon, endte som et dypt, personlig foredrag om psykisk helse. Stian forteller om hvordan han store deler av oppveksten slet med et forvrengt selvbilde og at han hadde en følelse av å aldri være god nok i verken egne eller andres øyne.

Han beskriver hvordan han etter mange år med unnskyldninger, negativitet og selvkritiske tanker nærmet seg et bristepunkt hvor han ikke visste om han ville klare å leve ut sine egne ungdomsår, og hvordan han klarte å snu det før det var for sent. Stian klarer med sin helt unike formidlingsevne å ta publikum med inn i en rørende og sterk historie som de fleste kan relatere seg til. Gang på gang sitter både tårer og latter løst hos publikum.

Da Stian i 2018 sto frem offentlig som en av landets få homofile idrettsutøvere valgte han å ta dette inn i sine foredrag. Foredraget ga etter det en enda bredere forståelse av hvordan det å føle seg utenfor i både skolehverdagen og ellers kan gjøre stor skade på menneskers selvfølelse. Dette igjen kan påvirke hvordan vi presterer i alle rollene vi har gjennom livet.

Stian har ved siden av sine masterstudier i Økonomi og administrasjon snakket foran alt fra regjeringen til små lokale organisasjoner. Han har for sin innsats blitt kåret til den mest betydningsfulle homofile personen i Norge i 2018 – “Årets LHBT-topp”. Gjennom deltakelse i TV-sendinger/serier, radioprogram, podcaster og egenskrevne kronikker om tematikken, har Stian fortsatt å bidra til et mer åpent og inkluderende samfunn. Det samme gjør han i sine foredrag når han viser hvordan hans erfaringer kan bidra til at flere mennesker får det bra, om det er på skoleplassen, i arbeidslivet eller på idrettsarenaen.

Stian Grastveits foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Stian Grastveit
Stian Grastveit foredrag

Når bra ikke er bra nok…

  • En rørende historie om hvordan et forvrengt selvbilde farger en ung manns liv.
  • Stian gir deg en bredere forståelse av hvordan det å føle seg utenfor i både skolehverdagen og ellers kan gjøre stor skade på menneskers selvfølelse, og hvordan det kan påvirke hvordan vi presterer i alle rollene vi har gjennom livet.
  • Stian er en levende, sjarmerende og inspirerende foredragsholder, som virkelig gir publikum noen viktige perspektiver på vanskelige temaer.

Referanser

Svært fornøyd med innhold i foredraget "ord som dreper". God formidling til publikum. Behagelig og engasjert foredragsholder. Lydhør forsamling som ga gode tilbakemeldinger til foredragsholder.

Ragnhild Mork

Spjelkavik videregående skole

Et utrolig sterkt foredrag som både inspirerte og engasjerte! Stian var knallgod i sin formidlingsevne, og belyste viktige temaer som skapte ettertanke og engasjement hos våre ansatte. Han tok seg tid til gode samtaler med de ansatte i ettertid, og presterte med plettfri engelsk så alle våre ansatte fikk nyte godt av foredraget. Tusen takk til Stian, vi heier på deg!

Marie Haugan

Aker BioMarine
Uforpliktende forespørsel på Stian Grastveit

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Stian Grastveit