Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Historier om identitet, mangfold og inkludering formidlet med engasjement og humor.

Torben Dyhr-Nielsen

Torben Dyhr-Nielsen

Torben Dyhr-Nielsen har med seg en historie der tvil, identitet og mot er sentrale elementer. Han bruker denne til å snakke om mangfold og inkludering.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Torben Dyhr-Nielsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Torben

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Torben Dyhr-Nielsen levde sitt liv med en stor hemmelighet. Men til slutt måtte den ut. Torben er transperson, men måtte bli 50 år før han våget seg ut som Cathrine. Hvorfor tok det så lang tid?

Et foredrag med Torben Dyhr-Nielsen gir deg:

 • Et personlig, sårbart og sterkt innblikk i et liv i utvikling
 • Utfordringer og ting til ettertanke
 • Gode historier fortalt med humor og engasjement

Torben Dyhr-Nielsen er utdannet teolog, og har jobbet noe som prest før veien gikk ut av kirken. Etter det har han de siste 16 år jobbet med rekruttering, lederutvikling, inkludering og mangfold.

Han ser alltid etter mulighetene i mennesker han jobber med, og har mange suksesshistorier der mennesker som er utenfor kommer inn i arbeidslivet.

I tillegg har han sin egen personlige historie. Torben kom ut som transperson i en alder av 50 år. Han lever nå sitt liv som både Torben og Cathrine. Han valgte stå frem på LinkedIn. Deretter tok det av. En nerve ble truffet. Innlegget gikk viralt og fikk mer enn 138500 visninger. Han skriver ukentlig innlegg om inkludering, mangfold og gir tips og råd til hvordan å møte transpersoner.

Han er nå en synlig og offentlig stemme for transperson. Han har vært gjest i flere podcast for å fortelle sin historie. Han har også vært portrettert i bl.a. Stavanger Aftenblad.

Torbens foredrag handler om mangfold, inkludering og identitet. Han vil utfordre deg på hvordan du tenker om disse temaene.

Hør Torben i disse podcastene: 

 

Torben Dyhr-Nielsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk

 

 

 

Vis foredrag med Torben Dyhr-Nielsen
Torben Dyhr-Nielsen foredrag

Endelig Cathrine. Hvorfor tok det 50 år?

 • Torbens personlige historie om veien fra skapet til å komme ut som transperson
 • Hør om identitet, fordommer og friheten til å være seg selv
 • Et åpent, ærlig, sårbart og sterkt foredrag
Torben Dyhr-Nielsen foredrag

Bli en inclusifyer!

 • Lær om vårt behov for å oppleve oss selv som unike og samtidig tilhøre et sted
 • Hvordan henger dette sammen med mangfold og inkludering?
 • Se ulike lederstiler som kan hindre reell inkludering
Torben Dyhr-Nielsen foredrag

Pride med mening - tips og triks til en meningsfylt feiring gjennom hele året

 • Historien bak Pride er dramatisk. Opprøret ved Stonewall Inn i Greenwich Village 28. juni 1969 er et viktig vendepunkt for skeive. LHBT miljøet var vant til å politiet raidet deres miljø og stedene de oppholdt seg. Forskjellen denne gang var at de skeive ikke ga seg. Dette ble startskuddet for det vi i dag kjenner som Pride.
 • I dag markerer vi Pride med største selvfølge. Vi heiser flagg, bruker nøkkelbånd med regnbue på, og endrer logoen på sosiale medier. Men det finnes andre måter som kan gi mer verdi tilbake til dere.
 • Foredraget gir en kort innføring i bakgrunnen for Pride, og konkrete tips til markeringer som kan være aktuelle for dere. Det gir også konkrete tips til hva som kan være av alternative tiltak inn i arbeid med mangfold og inkludering gjennom hele året.
Torben Dyhr-Nielsen video

Torben presentasjon

Torben Dyhr-Nielsen video

Kort klipp fra foredrag som Cathrine

Vis foredrag med Torben Dyhr-Nielsen

Referanser

Historien til Torben/Cathrine får oss alle til å reflektere over hva som betyr noe i livet. Åpen og ærlig. Sårbar og sterk. En rollemodell som tør å sette ord på det som er vanskelig. Tusen takk for at du deler din historie med oss.

Trude Grøtteland, Leder Personmarked Stavanger

Danske Bank

Torben (Cathrine) er svært kompetent og reflektert i arbeidet knyttet til inkludering og mangfold. Med en glimt i øyet fikk vi høre om historien til Cathrine, hennes opplevelser som transperson og hvordan hun har klart å finne sin egen vei til tross for fordommer og redsel for å komme ut av komfortsonen. Torben (Cathrine) engasjerer publikum på en måte som gjør at du både blir underholdt og reflektert. Hun klarer å sette lys på utfordringer transpersoner opplever i samfunnet og er en tydelig stemme for mangfold og inkludering. Tilbakemeldingen vi fikk fra våre kollegaer fra Cathrines sitt foredrag var blant annet: «Dette var det beste foredraget jeg har hørt på svært lang tid» «Jeg sitter igjen med så mye kunnskap om transpersoner og vil ha stor nytte av det i mitt arbeid fremover» «Tusen takk for en fantastisk fagdag, dette var svært nyttig!» Torben (Cathrine) har et budskap som du ikke vil gå glipp av, jeg anbefaler han/henne på det varmeste!

Besa Emini

NAV
Uforpliktende forespørsel på Torben Dyhr-Nielsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Torben Dyhr-Nielsen