Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-06

Så ekte, ærlig og viktig at det treffer rett i hjertet

Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen

En av Norges fremste foredragsholdere som motiverer til økt livskraft, mot, åpenhet og fokus på det som virkelig betyr noe.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Siri Abrahamsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Siri

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Siri Abrahamsen er en enestående formidler som treffer tilhørerne rett i hjertet. Med en god balanse mellom humor og alvor treffer Siri publikummet sitt på en måte som får dem til å føle seg sett og forstått. Hun gir økt innsikt i hvordan vi kan skape bedre dager sammen, både på jobb og ellers.

Siri Abrahamsen viser hvordan våre mellommenneskelige møter påvirker resultatene vi oppnår. Hun viser hvordan vi kan trene på å møte verden og hverandre med et åpent sinn, dømme mindre og løfte hverandre frem gjennom å se etter det vi setter pris på i hverandre. Å forstå seg selv og andre krever både vilje og trening. Siri sin genuine formidlingsevne har gjort henne til en av Norges fremste foredragsholdere.

Et foredrag med Siri Abrahamsen gir deg:

 • Et viktig budskap som virkelig treffer publikum rett i hjertet, levert i en herlig blanding av kunnskap, alvor, humor, historiefortelling og inspirasjon.
 • Verktøyene du trenger til å gå fra tanker og fine ord til handling 
 • Skråblikk på de mest aktuelle temaene i dagens samfunn.

Siri Abrahamsen har holdt foredrag for ulike team, avdelinger og organisasjoner siden 2010. Hennes budskap treffer bredt, nettopp fordi det hun formidler er universelt menneskelig. Siri er bestselgende forfatter av flere bøker og har solgt over 60 000 eksemplarer på sitt eget forlag. Hun har en drive og et engasjement som smitter, og er målrettet, ambisiøs, og samfunnsengasjert. Siri Abrahamsen stiller spørsmål rundt verdier og hvor vi er på vei som vil få alle til å reflektere litt ekstra. 

Siri møter sitt publikum med en unik energi og tilstedeværelse. Hennes kunnskapsrike, varme og genuine tilnærming gjør at hennes anbefalinger oppleves som både relevante og konkrete. 

Siri Abrahamsen har skapt konseptet og organisasjonen “Gleding” (det motsatte av mobbing). Fra å være et svar fra en sønn på spørsmålet “Hva er det motsatte av mobbing?” har hun bygget det til å bli en nasjonal bevegelse. En bevegelse som handler om å bygge tilhørighet og livskvalitet for små og store. Hun ble anerkjent som en av de 100 beste innovatørene (av 3000) for barn og unge globalt under Helsinki Education Week i 2023. Siri har vært dedikert til mental trening og målsetting siden hun var 12 år gammel og var aktiv tennisspiller i Europa i juniorklassene hele sin ungdomstid.

Siri snakker ikke bare om hva og hvorfor, hennes foredrag er ekstra verdifulle fordi hun også viser hvordan dere kan styrke indre bærekraft, psykologisk trygghet og medmenneskelighet, og samtidig øke livskvaliteten. Hun er et veldig godt valg hvis du ønsker en tydelig og engasjert foredragsholder som får frem både latter og tårer, samtidig som hun gir konkrete eksempler og tips for å omdanne ord til handling. 

Siri Abrahamsens foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Siri Abrahamsen
Siri Abrahamsen Foredrag

Kraft til å bære - hvordan bygge livskraft, arbeidskraft og bærekraft?

 • Livskraft og arbeidskraft henger sammen – privatlivet og det profesjonelle livet påvirker hverandre. Hvordan kan vi skape mer kraft i hverdagen?
 • Indre og ytre bærekraft – ansvar og handlinger
 • Vi smitter hverandre hele tiden, hvordan kan vi bekrefte hverandre mer?
 • Kjærlighet består i stor del av ærlighet – hvordan tåle livet på godt og vondt?
 • Livslang læring og utvikling
 • Hvordan skal vi utvikle oss som vesener når kunstig intelligens kan ta over det meste av vårt kognitive arbeid
 • Kraften i mellommenneskelige møter og relasjoner
Siri Abrahamsen Foredrag

Gleding - Små handlinger, store forskjeller

 • Hva gjør de beste avdelingene og organisasjonene annerledes
 • Optimister lever lenger og finner flere løsninger
 • Det er ikke alltid koselig å jobbe sammen, hvorfor ubehag kan gi bedre resultater
 • Et arbeidsmiljø er summen hva hver enkelt gjør
 • Hvordan skape en styrkebasert kultur
 • Anerkjennelse er ikke det samme som ros, hvordan gjøre mer av det vi vet virker?
 • Hvordan bygge trygghet og tilhørighet som gir bedre hverdager og resultater

Referanser

Siri er en sjeldent dyktig foredragsholder som traff samtlige både i hjerne og hjerte! Anbefales på det sterkeste!

Tone S.Taraldsen

Arendal kommune

Siri holdt et inspirerende digitalt foredrag om energi, glede og overskudd for NITO-ingeniører landet rundt. Hun har en unik evne til å nå fram til lytterne med sin engasjerende fortellerstil, sin sterke tilstedeværelse og sitt smittende smil. Konkrete tips for hva hver enkelt kan gjøre for å skape en bedre (arbeids-)hverdag for seg selv og andre gjør foredraget matnyttig og anvendelig. Avslutter med et sitat fra en av deltakerne: «Det var befriende å få en så levende og inspirerende person inn i stua/hjemmekontoret».

Astrid Nordheim

NITO

Jeg var på et foredrag med Siri nylig. Hun er en fantastisk formidler. Hun er en fornøyelse å høre på. Hun er klok, engasjert, motiverende og hyggelig. Hun fremmer et meget viktig budskap og fikk meg og tilhørerne til å reflektere. Hun leverer alltid fra øverste hylle. Hun er bare helt unik!

Bjørn Harald Lye

Røde Kors

Siri holdt ett inspirerende og fint foredrag om gleding for alle ansatte i Folkehallene, i forbindelse med våre «Sommerleker 2023». Hun er personlig, meget godt påskrudd, og har en troverdig og veldig god formidlingsevne. I tillegg hadde hun på forhånd satt seg godt inn i vår verden, slik at begreper og innhold var relevant og nyttig i forhold til våre verdier og virke. Vi kan med stor glede anbefale Siri til andre virksomheter, som skal ha et foredrag som handler om å skape glede og trivsel i hverdagen.

Karton Nilsen

Folkehallene

Siri er rett og slett makalaus! Hun holdt et kraftfullt, nært og humoristisk foredrag for våre nye lærlinger som er ferske i arbeidslivet. Vi anbefaler Siri på det aller varmeste.

Anette Aano

Opplæringskontoret i Stavanger kommune

Vi har nå hatt Siri som foredragsholder på to ulike konferanser, og begge ganger har dette vært veldig inspirerende og rørende foredrag. Siri har en så god tilstedeværelse på scenen, snakker direkte og tydelig om grunnleggende menneskekunnskap som vi trenger en påminnelse om enten det handler om arbeidsliv eller livet i seg selv. Hun beveger og berører – tusen takk!

Stina Hansteen Solhøy

Digitaliserings- og forvaltningsdepartementet

Latter og tårer om hverandre i et fengende, engasjerende og sprudlende foredrag. Tusen takk Siri for gleding, engasjement og det å sette ord på de små hverdagslige menneskelige tingene som kan være så vanskelig. Anbefales på det sterkeste!

Hilde Fadnes

Gassco

Siri is an inspirational force for a kinder society. She took a room full of colleagues on an emotional rollercoaster with genuine passion for her profession, bringing out both laughter and moist eyes in motivational storytelling of a kind I had not seen in 36 years of professional life This was more of a journey than a presentation, with all of us glued to our seats. I’m not sure where my path will point after Siri’s inspirational talk on a sunny spring afternoon, but for sure it is not where it was pointing that morning. Society is slow to embrace change and some of us are impatient, but at a loss where to start. We sometimes need a nudge and a nod in the right direction from people like Siri and the Gleding Team. I hope that the one hour we had with Siri will also have inspired many of my young and old colleagues to embrace the message and not hold back in implementing behavioural changes to create a kinder society and a healthier workplace.

David Rodrigues de Miranda

Gassco

Siri er en ærlig, varm og raus foredragsholder. Hun har en evne til å få alle til å følge med, og kommer med eksempler som alle og enhver kan kjenne seg igjen i – og som gir rom for ettertanke og refleksjon. Vi er utrolig fornøyd med foredraget hun holdt oss om temaet psykologisk trygghet – et tema alle bedrifter burde hatt på agendaen og oppe til refleksjon og diskusjon. Anbefaler Siri på det varmeste!

Lise Hviding

OMV Norge AS

Siri har et unikt engasjement og en utrolig god fortellerevne! Det var to timer med mye latter og noen tårer. Man gikk hjem med både fullt hjerte og hode, og det ga mye inspirasjon som man kan ta med seg på flere arenaer; i jobben med barn og unge, i samspill med kollegaer, på hjemmebane, på fritidsaktiviteter – ja til og med på butikken. Anbefales på det sterkeste til alle som jobber med barn og unge, som er forelder eller deg som ønsker å bli et bedre medmenneske og være med på å skape et varmere samfunn!

Kristine Strandborg Wulfsberg

Utdanningsforbundet Senja

It was a great pleasure to have Siri inspiring us all. There was a unique emotional connection between her and all our leaders. Her personal stories are something we can relate to, and this make is easy to find a way to apply her inspiration in our daily leadership work.

Jens Peter Høiseth

Det Norske Veritas
Uforpliktende forespørsel på Siri Abrahamsen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Siri Abrahamsen