Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Oppnå gode relasjoner på din arbeidsplass

Marco Elsafadi

Marco Elsafadi

En prisvinnende foredragsholder og ildsjel som alltid treffer publikum. Han er opptatt av viktigheten av gode relasjoner - både på jobb og ellers i livet.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Etter å ha hørt Marco tidligere var forventningene til "Relasjonens kraft" veldig høye - og han leverte denne gangen også! Med utgangspunkt i selvopplevde situasjoner gir historiene hans grunn til ettertanke for noen og enhver. Marco gir mye av seg selv, og han er en formidler av dimensjoner. Med sitt behagelige vesen tar han de fleste med storm! Jeg håper jeg får anledning til å høre flere av hans foredrag!"

Senior Energy Expert Linda Johanne Ulsmåg - Bergen Energi AS Vis alle referanser

Et foredrag med Marco Elsafadi gir deg:

  • En fengslende opplevelse som du garantert blir berørt av.
  • En sympatisk, varm og inspirerende foredragsholder som engasjerer.
  • Budskap til ettertanke som får deg til å bli bevisst på hvordan du påvirker menneskene rundt deg.
Uforpliktende forespørsel på Marco Elsafadi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Marco

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Marco Elsafadi er en svært etterspurt foredragsholder som har reist rundt land og strand, og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige. Ofte med fokus på hvordan vi oppnår trivsel og arbeidsglede. Han er opptatt av hvordan vi oppnår gode relasjoner og av medarbeiderens ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø.

Et foredrag med Marco Elsafadi gir deg:

  • En fengslende opplevelse som du garantert blir berørt av.
  • En sympatisk, varm og inspirerende foredragsholder som engasjerer.
  • Budskap til ettertanke som får deg til å bli bevisst på hvordan du påvirker menneskene rundt deg.

En treffende beskrivelse av Marcos foredrag er denne tilbakemeldingen fra Hafslund:

Det var som god kunst, universelt og selvsagt, men rørte ved noe som er grunnleggende i oss som mennesker. Å kunne si så mye om fenomenet mobbing og forebygging av dette, uten å eksplisitt gjenta det for ofte var stor pedagogikk. Det er sjelden at så mange har gitt så gode tilbakemeldinger på en foredragsholder.

Marco er født i en FN-leir i Libanon og var flyktning i 12 år før han fikk opphold og senere statsborgerskap i Norge i 1987. Han har gjort seg bemerket som basketballspiller i eliteserien med 12 år på det norske landslaget.

I 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. I løpet av tre år ekspanderte organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i Oslo, Bergen og Stavanger. Han holder også mye foredrag om emner relatert til denne erfaringen.

I 2009 forandret livet til Marco Elsafadi seg dramatisk. Han ble rammet av en nervesykdom som førte til at han måtte sitte i rullestol. Legene fortalte ham at veien tilbake ville bli tung, og med knallhard trening, enorm viljestyrke og et positivt fokus klarte han å kjempe seg ut av rullestolen igjen.

Marco fikk prisen for «Årets mest fengslende foredrag» i 2005 og «Årets foredrag» i 2006 av kursarrangøren Confex. Under Idrettsgallaen 2006 fikk han dessuten prisen som “Årets forbilde” for sitt engasjement på og utenfor banen, og for sitt arbeid i New Page fikk han utdelt Åpenhetsprisen 2007 av Mental Helse. I 2008 fikk han Amalie Laksovs Minnepris for sitt engasjement for menneskerettigheter.

I 2013 vant Marco Elsafadi Mesternes Mester på NRK. Høsten 2015 lansertes boken «Marco – ildsjel og forbilde» skrevet av Erik Fossen. Det kan være verdt å nevne at alle Marcos inntekter fra salg av boken går til å hjelpe syriske flyktninger i Libanon.

Marco Elsafadi holder foredrag på norsk, engelsk og tysk.

 

Interesseorganisasjon for kommunal voksenopplæring, IKVO sier:

Marco Elsafadi holdt foredraget “Sunt selvsnakk i medgang og motgang” for 40 ledere i kommunal voksenopplæring. Han var en engasjert foredragsholder som klarte å knytte det generelle til den faglige og praktiske hverdagen tilhørerne står i. Dette gjorde han på en ujålete og inkluderende måte. Ikke noe fancy teoriprat med fremmedgjørende vokabular, allikevel intelligent og reflektert.”
Aud Aastorp, Enhetsleder

Vis foredrag med Marco Elsafadi
Marco Elsafadi foredrag

Vi kan ikke forandre andre – kun vår egen holdning til andre.

Ikke alle på en arbeidsplass er like nære venner, men det er ifølge Marco verken realistisk eller nødvendig. 

Det er fint å ha god kjemi med kolleger, men samtidig er det både normalt og litt nødvendig med friksjon i arbeidsmiljøet. Dersom en gruppe mennesker kun opplever «flyt» og deilig kjemi, kan det være at det er for mange likheter i gruppa og dermed skaper det mindre utvikling. God kjemi er deilig, men ikke veldig utviklende.

Psykologisk trygghet handler dermed ikke om å ha det hyggelig hele tiden. Snarere tvert imot er det sunt med litt friksjon i møte med kolleger, så lenge diskusjonene er verdige og saklige. Når vi er uenige, betyr det at vi belyser flere perspektiv, og i det bor læringen og veksten. 

Selvsagt er det hyggelig at vi har noen nære venner på jobben, men det viktigste er at alle, uansett hvor tett relasjonen er, klarer å mobilisere et minimum av vennlighet, slik at alle opplever trygghet og tillit til hverandre. 

Marco deler gode eksempler fra bedrifter han har hjulpet med å snu fra krevende relasjoner til å bli trygge arbeidsmiljøer. Han gir konkrete verktøy, som gjør det forholdsvis enkelt å ta grep i egne arbeidsklima, slik at vi skaper rom for ulikheter og styrker alle sin psykologiske trygghet.  

 

Marco Elsafadi foredrag

Kultur og verdier

Mange arbeidsplasser har laget gode verdier, men får kanskje utfordringer med å få disse til å bli en naturlig del av arbeidshverdagen. Marco har hjulpet mange bedrifter med å finne ut hvordan deres gode verdier kan forankres i samspillet mellom kolleger på jobb. 

Arbeidskultur er menneskeskapt, og kan endres av mennesker. Da kreves det bevissthet og litt struktur for å etablere den gode arbeidskulturen som gjerne bygger på bedriftens verdier. 

Verdier som ikke kan utføres i praksis blir fort verdiløse. Men der hvor gode verdier blir grunnlaget for arbeidskulturen, skapes det ofte gode arbeidsmiljø og bedre resultater. 

Marco har bistått mange bedrifter med økt arbeidsglede og bedre resultater.

Marco Elsafadi foredrag

Relasjonens kraft

Relasjoner er det fineste, viktigste og vanskeligste i livet. En relasjon er den energien som oppstår når individer møtes. Hver dag blir du påvirket av andres humør, både på godt og vondt. Hvor bevisst er du på hvordan du påvirker menneskene rundt deg og på arbeidsplassen din? 

Du er avhengig av gode relasjoner for å fungere optimalt, og andre er avhengig av deg. Gode relasjoner skaper et godt arbeidsmiljø som igjen skaper bedre resultater. 

Åpenhet, aksept, evnen til konstruktiv kommunikasjon og problemløsning er blant de egenskapene som er viktige for fellesskapet. Foredraget bevisstgjør medarbeiderens ansvar for å skape trivsel i arbeidsmiljøet, og berører de viktige aspektene ved det som kanskje betyr aller mest for oss. Nemlig relasjonene vi har til andre mennesker. 

 

Marco Elsafadi foredrag

Foreldrenes kraft

Det viktigste «valget» et barn tar, er å velge gode foreldre. For barnet er foreldrene de viktigste menneskene i verden. Det er essensielt for et barn å føle seg verdsatt og betydningsfull, og det er foreldrenes ansvar å overbevise barna om dette.

Barn som opplever en manglende følelse av nærhet og tilstedeværelse fra foreldrene, kan utvikle antisosial atferd, og dermed få en spesielt krevende ungdomstid.

Foredraget skal skape bevissthet hos foreldre, men samtidig gi dem råd om konkrete tiltak i dialog med barn og ungdom. Det vi voksne fokuserer på, vil barna også begynne å fokusere på.

Hvilke verdier ønsker vi at barna skal ha med seg ut i verden den dagen de flytter ut?

 

Marco Elsafadi foredrag

Mangfold og inkludering

Marco brenner for likeverd og et mangfoldig samfunn som møter hverandre med åpenhet, respekt og toleranse. Det betyr at vi bør trene på å tåle forskjeller, og det gjør vi kun når vi eksponerer oss for de som er forskjellige fra oss selv. 

Vi har alle fordommer, noen bevisste og andre ubevisste. Marco er opptatt av at vi blir bevisste på egne holdninger, slik at vi med små og enkle grep kan få til store endringer for et mer inkluderende arbeidsmiljø.

Marco Elsafadi foredrag

Ungdommens virkelighet

Ungdomskultur er stadig i endring, og tidvis er det vanskelig for ungdommene selv å forstå kulturen fullt ut. Å være ungdom er krevende, og man kan være spesielt sårbar i denne perioden. 

Det aller viktigste er kanskje å lære hvordan man tar ansvar for seg selv og de rundt seg. Dette foredraget gir deltakerne en realitetsorientering og kloke råd på livets vei. Foredraget omhandler tematikk som mobbing, vold, utenforskap, motgang, selvtillit og selvfølelse, inkludering og vennskap, alt etter hva dere ønsker fokus på. 

Foredraget egner seg for både unge og voksne. 

Referanser

"Formidler på en engasjert, positivt og personlig måte. Flott med mye humor og gode eksempler. Terningkast 6."

Waldemar Pettersen, Kommunalsjef

Hå kommune

«Marco Elsafadi holdt foredraget "Sunt selvsnakk i medgang og motgang" for 40 ledere i kommunal voksenopplæring. Han var en engasjert foredragsholder som klarte å knytte det generelle til den faglige og praktiske hverdagen tilhørerne står i. Dette gjorde han på en ujålete og inkluderende måte. Ikke noe fancy teoriprat med fremmedgjørende vokabular, allikevel intelligent og reflektert.»

Aud Aastorp, Enhetsleder

Interesseorganisasjon for kommunal voksenopplæring, IKVO

«Foredragsholder evnet å vekke en trøtt forsamling, ved å treffe helt perfekt med innhold og ikke minst innlevelse. Vi fikk utelukkende positive tilbakemeldinger fra alle deltagere om at det var det beste de hadde vært med på!».

Ingvild Ross Magnussen, Kommunikasjonsansvarlig

Fazer Food Services AS

Marco har en egen evne til å snakke direkte til hjertene, både til de voksne i personalet vårt og til elevene.

Harald Møller, Rektor

Nøtterøy videregående skole

Marco Elsafadi imponerte meg med sitt rolige vesen og trygghet og han ga oss mange gode tips mht. samspill mellom mennesker. Godt å høre et menneske som er dyktig på å sette ord på følelser og ikke minst minne oss på om at våre elever ikke nødvendigvis har så forskjellige måter å reagere på som oss voksne. Det handler kanskje mest om å være i stand til å tyde disse følelsene.

Solfrid Olsen, prosjektleder

Nordland Fylkeskommune

Tenk om alle foredragsholdere hadde vært like sympatiske og varme som Marco!

Ann Kristin Botten, SLT Koordinator/spesialsykepleier

Åsnes kommune

Vi er svært begeistret her på Malakoff vgs. Han hadde et klokt, varmt og inspirerende foredrag for de ansatte.Vi gleder oss til at han kommer tilbake til oss for en samling med elevene.

Utdanningsleder Mette Foss

Malakoff videregående skole

Han er en inspirerende person som får en til å reflektere over det han sier. Hen er veldig imøtekommende og fanger opp signaler fra publikum. Vi er veldig fornøyd, det var et veldig bra foredrag og ikke minst at han fikk til å gjøre såpass mye på den lille tiden han hadde.

Susanne Mobæk, miljøarbeider

Akershus Fylkeskommune

Marco Elsafadi leverte et foredrag som møtte våre forventninger. Han fikk god kontakt med 200 medarbeidere, han inspirerte fellesskapet, samtidig som har gav utfordringer til den enkelte. Takk!

Erik M. Hansen, adm. Dir

Helse Vest IKT AS

Dette var en god start på skoleåret. Fint at alle får en felles opplevelse så tidlig i året som kan være med på å samle elevene i en felles tankegang som innebærer å skape et godt miljø. Flere av elevene kom bort etterpå å sa at alle nye elever burde få et slikt foredrag ved skolestart.

Heidi Hammervik, rektor

Holmestrand videregående skole

Foredraget engasjerte elevene i stor grad, det var svært positivt.

Inger Therese Fjeld, avdelingsleder

Greveskogen videregående skole

Veldig bra,fanget målgruppa, ungdom i 10 klasse og de voksne som var tilstede. Nesten magisk hvordan han når frem med sitt budskap:)

Edel Bratlie, helsesøster for ungdom

Lørenskog kommune

"Veldig fornøyd. Leverte til forventningene og var også god etter foredraget i minglingen med ungdommene og voksne."

Vegard Halvorsen, SLT Koordinator

Askim kommune

Felles kommentarer fra alle styrerne: Godt å høre på, flott fyr, snakket på en måte alle forstår, tilpassa målgruppa og hyggelig at han hadde tid til å snakke med flere etterpå.

Sissel Båtnes, styrer

Strømmen barnehage

Marco Elsafadi opplevdes som en helproff, sjarmerende, ekte og treffsikker fordragsholder med mange gullkorn og kloke innspill. Vi fikk akkurat det vi hadde bestilt - og litt til.

Line Furuodden, rådgiver

Porsgrunn Kommune

Marco har en unik evne å snakke om vanskelige tema på en enkel og svært forståelig måte. Han får med seg tilhørerne fra begynnelse til slutt, og holder dem engasjert gjennom hele foredraget.

Per Åge Mathisen - Direktør

DNB Bank ASA

"Marco er meget god på å snakke direkte til elevene. Tilbakemeldingene fra elevene og lærerne jeg har snakket med er meget gode. Setter også pris på at Marco kobler på i forhold til det jeg har snakket med elevene om før han kom. Det er proft og fleksibelt!"

Harald Møller, rektor

Sandefjord videregående skole

"Etter å ha hørt Marco tidligere var forventningene til "Relasjonens kraft" veldig høye - og han leverte denne gangen også! Med utgangspunkt i selvopplevde situasjoner gir historiene hans grunn til ettertanke for noen og enhver. Marco gir mye av seg selv, og han er en formidler av dimensjoner. Med sitt behagelige vesen tar han de fleste med storm! Jeg håper jeg får anledning til å høre flere av hans foredrag!"

Senior Energy Expert Linda Johanne Ulsmåg

Bergen Energi AS

"Fantastisk evne til å få folk med seg, er tydeleg på ein fin måte. God og truverdig formidling. Flink til å setje ord på utfordringar. Til inspirasjon og ettertanke!"

Avdelingsdirektør Frode Hovland

NAV

"Marco leverte kjempebra! Vi i Komfug hadde satt mobbing og relasjoner som tema på dette eventet. Marco sin tilstedeværelse er unik. Han klarer å formidle på en genuin måte. Det var veldig flott med alle konkrete eksempler som han kom med. Publikum ble trollbundet - og mange sa de gjerne kunne hørt på han mange timer til. Han berører mennesker- og vi mener han også er med på å gjøre oss til bedre mennesker. Utrolig fornøyd."

Leder av Komfug, Merete Gulbrandsen

Komfug

"Veldig inspirerende og morsomt foredrag. Marco fikk engasjert alle 55 deltagere. Han leverte mer enn forventet, noe vi i 99X er meget opptatt av da dette er vår visjon!"

Leder Assistent Hilde Bøkeid

99X.no AS

"Felles kommentarer fra alle styrerne: Godt å høre på, flott fyr, snakket på en måte alle forstår, tilpassa målgruppa og hyggelig at han hadde tid til å snakke med flere etterpå."

Styrer, Sissel Båtnes

Strømmen barnehage, Skedsmo kommune

"Fantastisk foredrag, fikk med seg alle i salen, mye latter og god stemning. :)"

Sykepleier Lise Krogstad

Eidskog kommune

"Marco bergtok forsamlingen - og det han bidro med om vår relasjonelle hverdag er nytenkende refleksjoner som både berørte og beriket oss."

Daglig Leder Dag Ofstad

Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser (Aktiv Ung)

"Vi ba om foredrag på 90 minutter, og vi fikk det. Dersom andre skoler ber om foredrag på mer enn en time bør de gjøres oppmerksom på at 90 minutter er veldig lenge for skoleelever, uansett hvor dyktig foredragsholderen er. Når det er sagt så er vi veldig fornøyd med gjennomføringen og innholdet!"

Studieveileder Siw-Anne Moland Nes

Storhamar vgs

""Enkelt" budskap som treffer både elever og ansatte. Personlige historier mange kan kjenne seg igjen i."

Renate Lunde, Rektor

Jønsberg vgs

"Marco steppet inn for oss som erstatter for Vibeke Skofterud. Det satte vi veldig stor pris på og vil berømme han for å gjøre dette på så kort varsel! Har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på foredraget!"

Student Krister Sæstad

Næringslivsdagene BI Bergen

"Veldig bra foredrag. :-) Marco er inspirerende og flott å høre på."

Organisasjonssjef Heidi Engestøl

Vennesla Kommune

"Marco Elsafadi har en fin evne til å formidle og engasjere. Han er en person man lytter til. Og han får deg til å reflektere."

Seniorrådgiver Karstein Oen

Hordaland fylkeskommune

"Fantastisk å kunne stå på scenen i nesten 1 time, uten hjelpemidler og fange publikummet på den måten! Veldig god til å formidle budskapet og å få engasjert salen med enkle virkemidler. Vil absolutt anbefale dette videre til andre. Vil også kommentere at det har vært en god dialog i forkant av arrangementet, stor fordel å kunne prate direkte med foredragsholderen, som også har respondert rask og vært imøtekommende."

Monica Økshaug

Metier AS

Jeg fikk en bitteliten prat med Marco før og fortalte en historie fra 20 år tilbake hvor jeg husket han med bitterhet fra min basketfortid. Dette lo han masse av og ba meg ta med inn i presentasjonen. Så ble dette en kjempegøy greie flere ganger i foredraget og vi fikk altså sååå mye positiv tilbakemelding på dette. Jeg tror av hele meg at denne ene seansen bidro til å skape en god konferanse med mye bra faglige diskusjoner. Ved at han fikk meg til å gjøre litt narr av meg selv så satte vi lista for resten av helgen. Dette ble kanonbra og jeg setter personlig veldig pris på dette. Vi fikk masse tilbakemeldinger på at dette ble kjempebra, så hvis det er mulig så ønsker jeg at denne tilbakemeldingen kommer fram. Det satte virkelig lista for resten av helgen. I tillegg til at han selvfølgelig er veldig dyktig, men det visste jeg/vi fra før. Så tusen takk for det!

Ninnis Thorkildsen, NITO Ortopedi

NITO

"Marco traff sitt publikum.Jeg visste at det kom til å bli bra, men det ble enda bedre enn forventet. Han er en nær og strålende formidler og inspirator. Startet med å håndhilse på sitt publikum! Budskapet blir lettere å ta inn fordi han bruker seg selv og sine egne opplevelser, dette styrker foredragets tema. Jeg videresender noen tilbakemeldinger fra deltakerne: Han var veldig fin, han. Skikkelig bra, når kommer han igjen? Fin fyr, skulle gjerne hatt han på tomannshånd. Veldig inspirerende! Budskap til ettertanke og etterlevelse."

Eva Gjuvsland, Spesialbibliotekar

Bergen offentlige bibliotek, avd. Bjørgvin fengsel

"Utrolig inspirerende, fengende, fikk publikum med seg underveis."

Elisabeth Mjøs, Avdelingsleder

Haraldsplass Diakonale Sykehus

"Akkurat det vi bestilte, gode tilbakemeldinger fra de som hørte på. Godt tilpasset målgruppen og engasjerende. Det var et foredrag som både de i introduksjonsprogrammet/ de som er ferdig i intro og alle vi andre kunne kjenne oss igjen og lære av. Vi ble inspirert og engasjert. Bra jobba av Marco! Og hyggelig fyr som tok seg tid til å snakke etterpå, det satte mange stor pris på."

Karine Straume, Flyktningekonsulent

Radøy kommune

Marco leverte et inspirerende og meget relevant foredrag om hvorfor vi ikke klarer å samarbeide så godt som vi ønsker, samt hvorfor vi ikke klarer å nå samme mål. Han formidler svaret på disse to sentrale temaene med henvisning til egne erfaringer og dokumentert forskning. Spesielt vil jeg nevne viktigheten av å trene opp egen "toleranse-kondisjon" for få til en bedre samhandling med personer du i utgangspunktet ikke samarbeider så godt med.

Dag-Arne Hoberg, Konserndir

SpareBank 1 Østlandet

"Veldig fornøyd med foredraget til Marco Elsafadi. Unison god tilbakemelding fra konferansedeltakerne."

Bjørn Sæstad, Advelingsdirektør

Direktoratet for økonomistyring

"Dette foredraget traff virkelig godt. Ansatte har gitt svært gode tilbakemeldinger, det var både morsomt, lærerikt og til ettertanke. Det virker som det traff alle aldergrupper og yrkesgrupper like godt, og både kvinner og menn! Det beste var også at Marco hadde brukt tid på å høre hva vi ønsket med foredraget, og han hadde gjort god research om vår virksomhet på forhånd. For oss ble han en del av en rød tråd i vår samling, og det opplevdes som han snakket til oss."

Hildegunn Holmslet, HR-sjef

Helse Midt-Norge IT

"Dette foredraget gikk rett hjem hos målgruppen, som bestod av pedagoger, BUA, ufaglærte, foresatte mm. Det ualminnelige i det alminnelige ble formidlet på en ekte og enkel måte. Gav refleksjoner og skaper videre refleksjoner - både for ansatte i barnehagen, som foresatt, som nabo, som trener osv."

Hilde Kavli Ree, Barnehagesjef

Rauma kommune

"Marco har ein eigen evne til å kommunisere med og til ungdommen. Dei satt knyst i ro i 75 minutter og mange ville og fekk prate med Marco etterpå. Kjempefornøygd!"

Håkon Gjerde, Elevinspektør

Voss gymnas

Veldig bra foredrag og god formidlingsevne. Kundene på arrangementet jeg snakket med var meget fornøyd. Lett å relatere seg til innholdet både på arbeidsplassen og ellers i livet.

Marit Lie

Duett AS

Traff tilhørerne veldig godt og måten det ble presentert på var tydelig. Hadde flere bidrag både engelsk og norsk samt mingling. Alle arrangementene fungerte glimrende og mange gode tilbakemeldinger i ettertid. Godt jobbet av Marco!!

Thomas Raum

Equinor ASA

"Marco holdt et svært godt foredrag som fenget, begeistret og ga mange tankevekkere. Innholdet var gjenkjennbart, men ga likevel publikum nye perspektiv. Responsen fra publikum var god, tilbakemeldingene sier at de ønsker flere foredrag med Marco og at tiden gikk altfor fort. Herlig at han bare bruker seg selv - ingen powerpoint nødvendig her. Vi gleder oss til neste foredrag."

Nina Hansen, Daglig Leder

Lederne avd. Ofoten

Kommentarer fra publikum: - Godt foredrag - viktige innspill til oss som møter barn og unge hver dag. - Interessant, lærerikt, tankevekkende! - Flott foredrag med gode og aktuelle problemstillinger. Motiverende! - Et fantastisk foredrag hvor en blir stilt til veggs - latter og tårer. - Beste foredraget på mange år! Herlig mann, ble rørt. - Marco Elsafadi var rå!

Hege Hornseth, Pedagogisk Leder

Stor Elvdal Kommune - Koppang barnehage

Fantastisk foredragsholder :-) Temaet var tankevekkende og gav rom for refleksjon både under foredraget og i etterkant. Alle ansatte var bare gitt positive tilbakemeldinger.

Kariann Frøystein, Avdelingsleder

Akershus universitetssykehus HF

Vi fikk et godt og fint foredrag av Marco. Han har en formidlingsevne som tok med seg publikum på en reise, og satt igjen med både flere øvelser og positive tanker.

Julianne Markussen

Negotia avd.Bergen

Marco formidlet det vi ønsket, med hjerte, klokskap og innlevelse. Dette var veldig bra!

Hege Helm, Daglig Leder

Norsk Farmasøytisk Selskap

Fantastisk - alt det vi hadde drømt om for dagen. Var flere voksne som grein underveis. Gjør det gjerne igjen!

Leder, Gro Aronsen Sørensen

Falkeid Idrettslag

Et flott foredrag som gav rom for ettertanke!

Øystein

Fagforbundet Åseral-Lindesnes

Mange gode tilbakemeldinger fra elever og lærere! Flere elever nevner at de kjenner seg igjen, og at han var interessant å høre på.

Julie Frøystad

Valle Hovin VGS

Svært bra foredrag! Marco har en suveren evne til å formidle vanskelige tema på en enkel og genuin måte. Han klarte å holde svært mange ansatte engasjert via en digital plattform.

Tarald Sæstad

Meløy kommune

Vi var strålende fornøyd. Inspirerende, herlig og ekte. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra våre medarbeidere. En av dem sa faktisk; "dette var knall og akkurat hva jeg trengte i dag"

Marianne Strømmen

Bergen Taxi

Terningkast 6!

Ivar Eiken

Lynghaug skole

Veldig bra og godt forberedt. Positivt overrasket og god valuta for pengene. Dagens motivasjonsforedrag handler for ofte om fjas og lyd med mye "gøy". Marco var rolig, seriøs og reflekterende, tok sitt publikum på største alvor og fikk oss alle til å tenke.

Jane Sæthre

Norsk Jernbaneforbund

Fantastisk engasjerande og inspirerande foredragshaldar. Fanga publikum samtidig som han " tok pulsen" på oss. Svært gode tilbakemeldingar både frå ungdomane (vgs elevar) og på det opne foredraget.

Sølvi Anne Eide Lunde

Etne og Vindafjord mental helse

Foredraget satt i sving tanker. Det var inspirerende og motiverende å høre på Marco. En sitter igjen med et ønske å få frem det beste i seg selv og andre. Tilbakemeldingene fra gjestene var positive. "Dette var kloke ord som alle burde hørt på" , "Marco nådde virkelig inn til meg" Vi opplevde at Marco spredde glede, håp og smil i form av å bare være seg selv.

Wenke Skudal

Opplæringskontoret for Hardanger

Ga nye perspektiver rundt tema mangfold og lærte deltagerne at dette starter med oss selv og hvordan vi ser verden rundt oss.

Sigurd Granmark

All In AS

Marco Elsafadi holdt et foredrag for Os vgs sine hundre ansatte på Geilo, og det ble en god opplevelse for alle. Marco var innom relasjonsbygging, kommunikasjon og hvordan skape en kultur og et lag. Foredraget var en god blanding av fag, humor og god historiefortelling. Det var et foredrag man både lærte noe av, men også opplevde en personlig inspirasjon og vekst! Noen av historiene til Marco stakk veldig dypt, og fikk nok mange til å stille en del spørsmål rundt sine egne liv og arbeid. Vårt foredrag var på 2.5 time, med 15min pause. Vi ble beveget, inspirert og følte at vi satt igjen med mye.

Harald Natvik

Os VGS

Marco engasjerte og inspirerte både lærere og ledere, anbefales

Ellen sundby

Vestli skole

Personalet er veldig fornøyd med foredraget. Kanskje litt mye eksempel rettet mot skole og ungdom, men det er i aller høyeste grad overføringsverdi. Fine eksempel på hvor viktig det er å skape tillit før man kan stille krav i relasjonsarbeidet med barn. Foreldre har gitt gode tilbakemeldinger, spesielt ble det tatt frem hvor viktig det er å snakke med egne barn. Snakkehjørne. Kul måte å snakke på, snakker rett til oss og snakker med erfaring. Deler egne erfaringer er bra. Fedre syns det er fint at det er en mann som snakker om oppdragerrollen.. Tommel opp for "tap og vinn med samme sinn". Det er lov å kjenne på følelsen av å tape/ikke mestre. Rolig og behersket i formidlingen, slik at man MÅ høre etter.

Tone Hilmen Sørbråten

Nord-Aurdal kommune

Inspirerende, engasjerende og lett å sette seg inn i. Fin kontakt med publikum. Veldig fornøyd med direkte kontakten vi har hatt med Marco, rask å svare på mail og sms. Skulle gjerne hatt han lengre etter foredraget med elevene. Fint at han tok seg god tid etter foreldremøte, og var til idrettshallen var tømt. Veldig fornøyd med at vi fikk lov å streame til alle de som ikke kunne komme.

veronika Nordseth-Daleng

PPT

Meget, meget bra innlegg. Både formidlingsevne og innhold. Ingen endringsbehov!

Geir Mortensen

NAV

Marco Elsafadi leverer som vanlig et fantastisk inspirerende og motiverende foredrag hvor deltakerne både engasjeres og sitter igjen med momenter til ettertanke!

Ingunn Toft

Sveio kommune

Foredraget var veldig godt og inspirerende. Traff forsamlingen veldig bra - enkle punkter som var lett forståelige og som hver enkelt av oss kunne ta med seg for å forbedre sin egen hverdag både på jobb og privat. Begynn med deg selv - naboen/kollegaen kan du ikke endre så alt for mye.

Jens Kvalheim

Bergen Vann

Dette var helt fantastisk. For en mann, for en formidlingsevne og ikke minst for et vakkert og fint menneske. Jeg er ikke religiøs, men jeg følte meg det når jeg gikk ut fra foredraget. Han tok seg tid til å spille (og ikke minst lære) barna basket i en time etter foredraget. Vi er veldig takknemlig, og veldig fornøyd. Alle sammen som var tilstedet var utrolig fornøyd.

Monica Thorsen

Hørselshemmede barns organisasjon AS

Marco Elsafadi han er fantastikk

Rengin Mhema

Asperud FUS barnehage

"Marco hadde, som alltid, et utrolig godt foredrag. Han har et talent for å formidle og innholdet er fengslende og motiverende. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerne. Det er alltid hyggelig å ha Marco på besøk fordi han er rolig, men engasjerende og har en trygghet som smitter over på andre. Relasjonsbygging er virkelig noe han kan, og jeg føler jeg lærer noe av han selv om det er fjerde gangen jeg ser foredraget, noe jeg tror er fordi han tar med nye historier og erfaringer fra gang til gang. Det gjøre at selv om budskapet er det samme, er foredraget annerledes. Vi er veldig fornøyde og kommer absolutt til å invitere Marco tilbake hvis anledningen byr seg. Vi fikk tilbakemeldinger fra deltagerne om at de ble veldig motiverte for jobben de skal gjøre, som jo er det viktigste."

Nora Nyberget Corneliussen

Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering

Marco har innlevelse, humor, ingen foiler = veldig bra, engasjert, relevant, historieforteller, dyktig!

Nina Midbøe

Blatchford Ortopedi AS

Et veldig klokt, spennende foredrag som løfter alle som sitter i rommet. Jeg hadde avdelingssamling med 130 personer, og alle var fornøyde og hadde fått masse ut av de kloke temaene til Marco. Han snakket om temaer som medarbeiderskap, jobbadferd, livsglede på en svært klok og underholdende måte. Topp!

Kristin Wist

NAV Arbeid og ytelser Kristiania

Et veldig klokt, spennende foredrag som løfter alle som sitter i rommet. Jeg hadde avdelingssamling med 130 personer, og alle var fornøyde og hadde fått masse ut av de kloke temaene til Marco. Han snakket om temaer som medarbeiderskap, jobbadferd, livsglede på en svært klok og underholdende måte. Topp!

Kristin Wist

NAV Arbeid og ytelser Kristiania

Marco leverte et relaterbart og anvendelig foredrag. Alle deltagere var engasjert og syns dette var stas!

Camilla Johannessen

Reisos - Opplæringskontoret for hotell og restaurantfag

Veldig bra. Har fått kjapp svar på henvendelser og god informasjon.

Maj Linn Selvik

Fagforbundet avd 262 Flora

Veldig bra. Marco er engasjerende og snakker om hverdagslige ting alle kan relatere seg i.

Maj Linn Selvik

Fagforbundet avd 262 Flora

Vi er svært fornøyde med både Marco og foredragene (3 stk) hans. Hans budskap var gull verdt og publikum uttrykte tydelig begeistring. Det at han klarte å engasjere ungdommene var stort å se. Virkelig å anbefale!

Grethe Marit Olsen

Alta menighet

Marco sitt foredrag er preget av humor, praksisnære historier og med faglig tyngde som gjør at det passet for alle i salen. Oppleves som genuin interessert i mennesker og har høy grad av tilstedeværelse på scenen. Vi har bare fått skryt og positive tilbakemeldinger!

Winnie Mowinckel

Gandsfjord barnehagene

Marco er en veldig god, ekte og trygg formidler. Han snakker og forteller på en lettfattelig og troverdig måte, slik at man lett kjenner seg igjen på utfordringer rundt relasjoner og tilstedeværelse. Han er god på å tydeliggjøre det relasjonelle og hvilken betydning det har. Savnet litt mer om sosiale medier i f.h.t barn og tiltak rundt hva man kan gjøre i f.f.t en vanlig familie vedr. det. Ellers- helt topp!

Vigdis Fossum Olsen

Nordstrand helsestasjon

Vi hadde et strålende foredrag med Marco! Det var godt tilpasset vår gjeng, noen sa til og med at noe av det han pratet om ikke kunne ha kommet på et bedre tidspunkt, hvis ikke det er et kompliment, så vet ikke jeg. Vi var en gjeng med hovedsakelig ledere, allikevel var foredraget tilrettelagt så alle fikk noe ut av det. Vi anbefaler varmt Marco videre til andre bedrifter :)

Emma Dankertsen

Kaffebrenneriet AS

Hadde 2 foredrag - ett for ungdom 9. og 10 klasse og ett for foreldre/foresatt med ulik tilnærming. Begge foredragene får topp karakter.

Børge Oanes

Staal Jørpeland I.L.

Alltid fint å høre Marco!! Deltakerne har kun positive tilbakemeldinger også! Anbefales!

Tanja Valtanen

Betanien Sykehus

Veldig inspirerende og engasjerende, gode historier som fenger publikum og gjør budskapet lett tilgjengelig. En god miks av litt teori, gode historier man kjenner seg igjen i, humor og selvironi. 1,5 timer gikk på et blunk.

Merete Husebø

FAU Knarvik barneskule

Takk for ditt innlegg. Det var som god kunst, universelt og selvsagt, men rørte ved noe som er grunnleggende i oss som mennesker. Å kunne si så mye om fenomenet mobbing og forebygging av dette, uten å eksplisitt gjenta det for ofte var stor pedagogikk. Det er sjelden at så mange har gitt så gode tilbakemeldinger på en foredragsholder.

Christian Berg, Konsernsjef

Hafslund ASA

Inspirerende og engasjerende. Jeg har lyst å kopiere det som ble skrevet på heimesidene våre: Eg trur ikkje mange av dei som gjekk til fleirbrukshallen var klar over at dei ville vere "ein heilt annan" etter at arrangementet var over. Marco Elsafadi sitt foredrag var ei vitamininnsprøyting og ein oppvekkar. I ein time kunne du høyra ei knappenål falle - han trollbandt 200 fedjingar med sitt bodskap. Eg trur ikkje mange var klar over "kva som traff dei". Han trollbandt forsamlinga, små og store, i ein time utan bruk av spektakulære verkemidlar. Han hadde ein bodskap med utgangspunkt i kva vi som enkeltpersonar ville bli hugsa for når vi ikkje var meir. Dette var eit oppgjer med jantelova, med frykten for "smilet" og ein bodskap om å ta vare på kvarandre.

Elisabeth Matre, leder psykisk helse/led.helsesøster

Fedje kommune

Marco leverte et fantastisk innlegg, som traff innertier i forhold til tema på konferansen og det de øvrige innlederne leverte.

Anne Saltrø Polden, rådgiver

Surnadal kommune

Thanks for sending us Marco. He did a great job and he was hitting us in the middle of our heart. The two hours flied away and we got some good tasks and thoughts to work with. I would recommend Marco for similar jobs to others. He was excellent!

Jan Peder Arnesen, Key Account Manager

MarinIT

Vi hadde 4 foredrag og har bare fått positive tilbakemeldinger. Dette gjelder både ungdommen, fagpersoner og foreldre. Marco er en person som på en positiv måte når inn til mennesker i alle aldre om det ansvaret vi har for hverandre i hverdagen. Anbefaler gjerne mannsdominerte arenaer samt trenere om å høre på Marco.

Annette Eidesen, avd.leder Rehabilitering

Nordkapp kommune

Marco er veldig inspirerande, og me lærte masse av han som kan brukast både privat og i arbeidslivet.

Stine Ohrvik, leder

Ungdomsutvalg NNN

Vi opplevde et foredrag som engasjerte, berørte, fikk oss til å le og gav oss noe til ettertanke. Med andre ord: Svært bra! Anbefales! :-)

Ranveig Hushovd, seksjonsleder

Fagforbundet Vestfold
Uforpliktende forespørsel på Marco Elsafadi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Marco Elsafadi
Marco Elsafadi

4.75 ut av 5 stjerner

"Etter å ha hørt Marco tidligere var forventningene til "Relasjonens kraft" veldig høye - og han leverte denne gangen også! Med utgangspunkt i selvopplevde situasjoner gir historiene hans grunn til ettertanke for noen og enhver. Marco gir mye av seg selv, og han er en formidler av dimensjoner. Med sitt behagelige vesen tar han de fleste med storm! Jeg håper jeg får anledning til å høre flere av hans foredrag!"

Senior Energy Expert Linda Johanne Ulsmåg - Bergen Energi AS Vis alle referanser

Foredragsemner med Marco Elsafadi