Lasting innhold ...

Mats Grimsæth

Mats Grimsæth

Da han ikke fann seg til rette på skolen, måtte han finne en annen vei. I dag lever han drømmen sin!

Mats Grimsæth var en umotivert drittunge som ikke trodde på seg selv. I dag jager han drømmene sine og jobber som fotograf for Red Bull, har eget firma, er Helly Hansen ambassadør og eventyrer på seilbåten Courage.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mats Grimsæth har tross ung alder en unik historie å dele.

I dag jobber han som fotograf, og jager det som gjør han glad på fulltid, men for kun et par år siden var alt annerledes. Han har klart å snu frustrasjon og manglende overskudd til glede, mestring og jakten på drømmer.

Da han var 15 år begynte Mats å jobbe i lokalavisa Østlands-Posten. Han følte endelig at han hadde et talent som folk trodde på, men kanskje enda viktigere var det at han endelig begynte å tro på seg selv.

På ungdomsskolen slet han med å finne seg til rette. Han var det han kaller en umotivert drittunge: sliten, spinkel, manglet overskudd, ble fort sint og var utsatt for mobbing.

Selv opplevde han at han ikke var god til noe, men så begynte han å leke seg med kameraet til faren. Det var dette som ble starten på et vendepunkt – bak kamera ble Mats en annen.

Han brukte hver time etter skolen til å jobbe i avisen. Skolearbeidet kom i andrerekke etter fotografering, men fotograferingen gav han også gleden og motivasjonen til å fullføre videregående.

Denne prioriteten betalte for seg da han i en alder av 18 år ble tatt ut til å delta på «The Red Bull photographer’s Academy», hvor kun åtte mennesker i verden får sjansen til å begynne hvert år.

Sommeren 2015 ble Mats utnevnt som Helly Hansen ambassadør. Da startet hans ettårige drømmereise på seilbåten Courage, hvor planen er å seile langs Norskekysten.

Mats Grimsæth foredrag holdes på norsk.

  Mats Grimsæth foredrag

  Uten filter – Fra pøbel til proff

  • I dette Mats Grimsæth foredrag forteller han historien om hvordan han i løpet av fem år har snudd frustrasjon og manglende overskudd til glede, mestring og jakten på drømmer. Mats bruker mye bilder for å illustrere historien sin, og foredraget er en storslagen visuell opplevelse.
  • Han forteller om den største feilen han gjorde – å tro at han måtte være en annen for å bli godtatt. Da han begynte å være seg selv kom energien tilbake. Siden da har han jobbet målrettet mot det som gjør han glad.
  • Det å stå foran en forsamling ukjente mennesker og si at du har gått til psykolog er skremmende. Mats har valgt å dele historien sin uten filter for å motivere og inspirere andre til at det er mulig med tid og vilje.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Mats Grimsæth

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Mats Grimsæth